Bodrum Gündem

BELEDİYE A.Ş. PERSONELİ, YEMEKTE BULUŞTU

21.05.2015
0
A+
A-

Untitled-1Bodrum Belediye A.Ş. personeli, yaz sezonu öncesinde düzenlenen moral gecesinde bir araya geldi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Belediye A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediye A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin Yıldızhan, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri ve Bodrum Belediye A.Ş. personelinin eşleriyle birlikte katıldığı gece Trafo Bodrum’da düzenlendi. Bodrum Belediye A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin Yıldızhan, tüm personele ‘hoş geldiniz’ diyerek başladığı konuşmasında şunları söyledi “Yeni sezona girmeden önce Bodrum Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon’un da katılımıyla ‘yaza merhaba’ etkinliğini gerçekleştiriyoruz. Bu akşam düzenlenen motive yemeği ile yaz sezonuna daha moralli gireceğimize ve Bodrum’a gelen yerli ve yabancı misafirlerimize, pozitif enerjimizle hizmet edeceğimize inanıyorum. Son üç yıldır yaptığımız çalışmalar sonucunda, Bodrum Belediye A.Ş.’de kurumsal yapımızı tamamlamış bulunuyoruz. Kurumsal yapımızın tamamlanmasının olumlu sonuçlarını da almaya başladık. Şirketimizin her alanda başarılı olmasının arkasında siz değerli personelimiz bulunmakta. Başarılı çalışmalarınız ve bu geceye katılarak birlik beraberlik mesajı verdiğiniz için biz yöneticiler olarak sizlere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yeni sezonun herkese hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca her zaman Bodrum Belediye A.Ş. personelinin yanında olan Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Kocadon’a tüm personelimiz adına teşekkür ederim.”

 “Mehmet Kocadon’a Güvenen Personelim İle Gurur Duyuyorum”…

Personelin alkış ve sevgi tezahüratlarıyla konuşmasını yapmak üzere sahneye çıkan Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Belediye A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon ise “Hiç bir başarı tesadüf eseri değildir; başarıya inanmak ve mücadele etmek gerekir. Bodrum Belediye Başkanı olarak sizlerle gurur duyuyorum. Bodrum Belediye A.Ş. tüm Türkiye’de belediyelerin ve diğer kurumların örnek aldığı bir işletme. Çok uzağa gitmeden, Muğla ilinin geneline bakalım. Hangi belediye böyle kaliteli ve güzel işletmeler çalıştırabiliyor? Bodrum Belediye A.Ş.’nin dışında olmadığını görüyoruz. Her birimde sizlerin emekleri var. Turizmin göz bebeği Bodrum’a gelen turistlerin ilk ayak bastıkları yerlerde sizler varsınız. Sizin memnun ettiğiniz bir kişi sonrasında bin kişi oluyor. Gece gündüz demeden zorluklara göğüs gererek çalıştığınız için sizlerle gurur duyuyorum. Zorluk çektiğiniz zamanlarda problemlerinizi biz yöneticilere getirmeden kendi aranızda çözüyorsunuz. Maddi ve manevi açıdan zor süreçler yaşadınız ve bu süreçlerde hiç isyan etmediniz; çünkü sizler ‘Mehmet Kocadon bizim hakkımızı yemez’ diyerek bana güveniyor ve inanıyordunuz. 2009 yılından itibaren sizlerle çalışmaya başladığım günden itibaren sizin haklarınızı elimizden geldiği kadar ve şirketin gücüne göre vermeye çalıştım. Sizlerin mağdur olmaması için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım; çünkü sizler benim yüz akımsınız. Sizleri bir arada görmek beni çok mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

treatment of depression Toradol without prescription

Kafeteryalarımız Yarımada’ya Örnek Oluyor…

Başkan Kocadon, konuşmasının devamında ise hijyenin önemine dikkat çekerek, “Bodrum Belediye A.Ş.’nin işlettiği kafeteryaların hijyenik olması, kaliteli ürün servis etmesi, başarılı personeli bulundurması Bodrum’daki diğer esnafımızın da dikkatini çekiyor. Sizler güzel bir örneksiniz ve bununla gurur duymanız gerekir. Bodrum Belediye Başkanı olarak bana yapmış olduğunuz olumlu katkıları unutmayın. Yoğun yaz dönemi öncesi hepinize başarılar diliyorum” dedi.

En İyi Kafeterya Ve En İyi Personele Ödül…

Gecede ayrıca 2014 Gıda Denetimi ve Hijyen Standartlarında en iyi dereceyi alan Gümbet Kafeterya ile her birim içerisindeki personellerin oylamasıyla en başarılı birim personellerine çeşitli ödüller verildi. Ödülleri takdim eden Başkan Mehmet Kocadon, “Sizlerle gurur duyuyorum. Bu başarınız, diğer arkadaşlarınıza da güzel bir örnek olacaktır.” dedi.

Personeliyle birlikte Bodrum’un yöresel oyunlarına da eşlik eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, gece buy xenical sonunda hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.