Bodrum Gündem

TRAFİK BÜRO AMİRİNİ DÜĞÜNDE MOTORİZE TİMLER YALNIZ BIRAKMADI

23.05.2015
0
A+
A-

  treat adenoma of prostate Untitled-1Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amiri Komiser Fevzi Söztutar düğün törenine motorize ekipler eşliğinde gitti.

Bodrum Gündem Haber buy plan-b Buy cheap Topamax

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amiri komiser Fevzi Söztutar ile geçtiğimiz yıl Ağustos ayında nişanlandığı Özlem Kiyatmaz hayatlarını birleştirmek için Bodrum’da düğün töreni düzenledi.

Bitez Mahallesi’ndeki bir otelde dünya evine girecek olan genç komiser için Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli yunus ve trafik ekiplerinin katılımıyla tören düzenlendi. Ekipler genç komiser ve müstakbel eşinin içinde bulunduğu klasik otomobille şehir turu yaptı.

Bodrum ilçe merkezi ile Gümbet ve Bitez Mahallelerinde gezinen ekiplere, yoldan geçen bazı yerli ve yabancı turistler de alkışlarla destek verdi. Yaklaşık 1 saat süren konvoyun ardından düğünün gerçekleştirileceği otele geldiler.

Merasim sırasında Fevzi Söztutar ve Özlem Kiyatmaz’ın oldukça mutlu olduğu gözlendi. Bir süre ekiplerle sohbet eden çift, daha sonra otel önünde bekleyen polis ekipleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Motorize ekipler ise genç çifti tebrik ederek bölgeden ayrıldı.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.