Bodrum Gündem

YOKUŞBAŞINDA ARAÇ TAKLA ATTI…

26.05.2015
0
A+
A-
manşetBodrum girişindeki Yokuşbaşı Mevkinde yaşanan trafik kazasında takla atarak ters duran araçta bulunan iki kişi yaralandı.

purchase esomeprazole buy Disulfiram online

Bodrum Gündem Haber Premarin Fast shipping
Öğle saatlerinde çok sık kazaların yaşandığı noktalardan biri olan Yokuşbaşı virajına, Milas istikametinden Bodrum’a doğru gelen 34 VM 6472 plakalı otomobil hızlı girince kaza meydana geldi. Direksiyon hakimiyeti kaybolan otomobil, yol kenarındaki kayalıklara çarptıktan sonra takla atarak ters döndü. Kazayı görerek yardıma koşan vatandaşlar ters dönen araçta sıkışan bayan yolcuyu güçlükle dışarıya çıkardılar.

Kaza anını gören ve bölgede sıkça yaşanan kazalardan dolayı yetkililerden yardım bekleyen Tülin Şengül isimli vatandaş şöyle konuştu;
“Çok hızlı geldi ve takla attı, virajı alamadı. Önce kaldırıma çarptı, sonra takla attı. Çok rica ettik yetkililere, şurada bir hız kesici yapsınlar. Sürekli kayalar yola dökülüyor, duvar yapılsın dedik. Sürekli kaza oluyor Allah rızası için yetkililere sesleniyorum, yazıktır günahtır bu insanlara” dedi.

Araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan bir bayanın yaralandığı kazada olay yerine gelen ilk yardım ekipleri gerekli müdahalelerin ardından yaralıları Bodrum Devlet Hastanesine kaldırdılar.
Kaza nedeniyle bir süre tek şeridi trafiğe kapanan yol, polis ekiplerinin incelemelerinin ardından tekrar trafiğe açıldı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.