Bodrum Gündem

BODRUM VE MİLAS’TA KAMYONET KAZALARI

BODRUM VE MİLAS’TA KAMYONET KAZALARI
28.05.2015
0
A+
A-

Untitled-1Bodrum – Milas Karayolu ile Tuzabat’ta meydana gelen kamyonet kazalarında üç kişi yaralandı. ilçelerinde meydana gelen iki ayrı kamyonet kazalarında 3 kişi yaralandı.

purchase Strattera Strattera online order clonidine Bodrum Gündem Haber

Edinilen bilgiye göre, Milas’a bağlı Tuzabat mevkiinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. 07 FIN 45 plakalı kamyonet aynı yönde seyreden 64 NR 243 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Kazayı kamyonet sürücüsü yara almadan atlatırken, kamyonette bulunan bir kişi araç içinde sıkıştı. Çevredekilerin durumu sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirmesi üzerine bölgeye gelen ekipler araç içinde sıkışan kişiye ilk müdahaleyi yaptı.

Vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı darbelerle yaralanan kişi kamyonetten güçlükle çıkartılarak hastaneye kaldırıldı. Kamyonet ise kullanılamaz hale geldi.

Diğer kaza ise Bodrum-Milas karayolu Kaynar mevkiinde meydana geldi. Milas’tan Bodrum’a seyir halindeki kamyonet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Yan yatan araçtaki sürücü ve bir yolcu yaralandı. Kendi imkanlarıyla araçtan çıkan iki kişi bölgeye sevk edilen ambulanslarla hastaneye sevk edildi.

Yol ortasında yan yatan kamyonet ise bölgeye gelen polis ekiplerinin nezaretin çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Bu sırada karayolu bir süre trafiğe kapandı.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.