Bodrum Gündem

MALİ BY ANDON GÜMBET’TE SEZONA MERHABA DEDİ

28.05.2015
0
A+
A-

Untitled-1Mehmet Ali Erbil’in kendi adını verdiği mekanı Mali by Andon, Gümbet Barlar Sokağında düzenlenen geceyle hizmete girdi. Ekranların en sevilen Showman’ı Mehmet Ali Erbil eğlence dünyasının en güçlü markası olma yolunda hızla ilerliyor.

purchase esomeprazole Bodrum Gündem Haber

Erbil’in kendi adını verdiği gece kulübü, Gümbet’te dün gece saatlerinde görkemli bir katılımla açıldı. “Mali By Andon” Bodrum gecelerine çok keyifli ve eğlenceli bir soluk getirerek 2015 yazının en iddialı mekanı olmayı hedefliyor.

Mekanın işletmeciliğini, gece hayatının duayen isimlerinden Erhan İpek yapıyor. İpek, 23 yıllık meslek hayatında İstanbul’da Taksim Andon, Andon Pera, Ataşehir Andon, Maçka Andon ve Harbiye Andon’dan sonra Gümbet eğlence uçağının artık havalandığını bu uçağı çok yüksekte uçurabildiği takdirde, herkesin kazanacağını düşünerek özellikle Gümbet’i seçtiğini ifade etti.

Erhan İpek hayattan tat almak isteyenleri “Bodrum’un hizmetindeyiz” diyerek “Mali By Andon” a davet ettiklerini söyledi.

Geceye, Çarkıfelek programının toplantısı için katılamayan Mehmet Ali Erbil’in yerine abisi Mustafa Erbil katıldı. Erbil, Bodrumlu dostları yalnız bırakmamak için geceye katıldığını ifade ederek, şunları söyledi: ” Fluoxetine price Güzel bir mekan oldu. Bodrumluları yalnız bırakmamak için buraya geldim. Bodrum’da daha önce de mekan açmıştık. Bunu devam ettirmek için açtık. Biz bu mekana ismimizi verdik. Güzel bir sezon geçirmeyi umut ediyoruz. Gümbet’i ve Bodrum’u hareketlendireceğiz buy isotretinoin online ” dedi.

Barlar sokağındaki yerli ve yabancı tatilcilerin de büyük ilgisini çeken açılışın ardından gece, çalan hareketli şarkılarla devam etti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.