Bodrum Gündem

BODRUM-YALIKAVAK YOLUNDA CİNAYET GİBİ KAZA!

29.05.2015
0
A+
A-

buy Retin-A manşet Fluconazole no prescription delivery Viagra Gold Bodrum Yalıkavak yolunda hatalı sollama yapan ve ıslak yolda kayan otomobil   karşı yönden gelen  motosikleti biçti .  Trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum-Yalıkavak karayolu Kopuz mevkinde, Mustafa K.’nin kullandığı 48 SV 276 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Mehmet Dildar (46) idaresindeki 48 BA 038 plakalı motosikletle çarpıştı.

Kazada, motosiklet sürücüsü çarpmanın etkisiyle metrelerce havaya fırlayarak şarampole savrulurken, otomobil ve motosiklet ise yoldan çıkarak makilik alana devrildi.

Motosikletin parçalara ayrıldığı kazada, yaralanan otomobil sürücüsü Mustafa K. ile araçta yolcu olarak bulunan Suat Öztürk, ilçedeki özel bir hastanede tedavi altına alınırken, ağır yaralanan motosiklet sürücüsü ise sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazanın ardından polis ve cumhuriyet savcısı olay yerinde inceleme yaptı. Mehmet Dildar’ın cenazesi incelemelerin ardından Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazada hafif yaralanan otomobil sürücüsü ise tedavisinin ardından polis ekiplerince gözaltına alındı.

Öte yandan kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarınca da kaydedildi. Görüntülerde, Bodrum’dan Yalıkavak yönüne seyreden otomobilin hatalı sollama yapması ve sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gele motosiklete hızla çarpması yer alıyor.

Ayrıca çarpmanın şiddetiyle sürücünün metrelerce havaya fırlaması ve motosikletin parçalara ayrılarak geniş bir alana dağıldığı da göze çarpıyor.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.