Bodrum Gündem

CHP, OY VE SANDIK GÜVENLİĞİ İÇİN BİN YÜZ KİŞİYİ EĞİTTİ

30.05.2015
0
A+
A-

Untitled-1 Valtrex buy online  7 Haziran seçimlerine 2 hafta gibi kısa bir zaman kalırken, siyasi partiler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi daha önce başladığı sandık görevlilerinin eğitimine mazereti nedeniyle katılamayanlara özel olarak bir eğitim düzenledi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe eğitim sorumlusu Murat Yüksel tarafından yapılan çalışmalara mazereti nedeni ile daha önce katılamayan sandık görevlileri yer aldı.

Yapılan çalışma ilgili bilgi aldığımız CHP İlçe eğitim sorumlusu Murat Yüksel, kendisin dışında 7 kişinin daha eğitimlerden sorumlu olduğunu ve bugün yapılan çalışmalarla toplamda bin yüz görevliye sandıklarda dikkat edilecek noktalara dair bilgiler verildiğini söyledi. Murat Yüksel konuşmasına şöyle devam etti “ Bu organizasyonda tüm yarımada bazında ceza evi sandığı ile beraber 364 sandığın asil, yedek ve gözlemci üyelerinin eğitimleri ile ilgili Yüksek Seçim Kurulunun hazırlamış olduğu bir eğitim filmi ve önemli gördüğümüz noktaların anlatımını sağladık. Sandık kurulunda görev yapacak arkadaşlarca sandık ve oy güvenliği yönünden 7 Haziran’da herhangi bir yanlış bir uygulama yapılmasının önüne geçmeyi amaçlıyoruz. Eğitimlerle ilgili benim dışımda 7 arkadaşımız yarımada bazında eğitim vermek üzere görevlendirildi. Bu eğitimlerin bir tanesini de burada gerçekleştirdik. Bu eğitim partimiz tarafından görevlendirilen bin yüz kişiyi kapsamaktadır. Biz geçen hafta boyunca tüm yarımadada eğitimlerimizi tamamladık. Bu gün ki eğitimde mazereti sebebiyle katılamayan arkadaşların eğitiminin bir bölümü gerçekleşti. Burada da bazı arkadaşlar mazereti nedeniyle katılamadılar. Onların da yerinde eğitimlerini gerçekleştirmiş olacağız. Cytotec no prescription Cheap Vermox

Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde CHP Bodrum ilçe başkanlığı tarafından iki gurup için programlanan eğitimler 13:00 te ve 15:00 te devam etti.

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.