Bodrum Gündem

BU DEFA 250 KİŞİ YAKALANDI

31.05.2015
0
A+
A-

Clonidine Online Untitled-1Bodrum’dan yasa dışı yollarla Yunanistan’ın İstanköy (Kos) Adasına geçmeye çalışan 250 kaçak ile bir kaptan, Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı.
Bodrum Gündem Haber
buy Lasix online Baclofen online Edinilen bilgiye göre, Bodrum Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı ekipler, ilçede neredeyse her gece yaşanan göçmen kaçakçılığı olaylarıyla ilgili gece saatlerinden itibaren Bodrum açıkları ile Turgutreis, Akyarlar arasında devriye görevlerini sıklaştırdı.
Ekipler, Akyarlar Mahallesi’nden aralıklarla çıkan 6 şişme botu Turgutreis açıklarında takibe aldı. Kaçaklar Sahil Güvenlik ekiplerinin düzenlediği ortak operasyonuyla Turgutreis açıklarında durduruldu.
Botlarda yapılan aramada, yasa dışı yollardan Yunanistan’ın İstanköy (Kos) Adasına geçmeye çalıştıkları belirlenen aralarında kadın ve çocukların da olduğu Suriye, Afganistan, İran ve Pakistan uyruklu 250 kaçak ile A.M. (57) isimli tekne kaptanı yakalandı.
Kaçaklar, güvenli bir şekilde Sahil Güvenlik ekiplerince botlara taşınarak Turgutreis Mahallesi’ndeki Sahil Güvenlik Komutanlığına getirildi. Burada kaçakların kimlik tespitleri için çalışma yapıldı. Kaçaklar arasında daha önce de birçok kez kaçmaya çalışan kişilerin olduğu da gözlendi.
Kaçakların Sahil Güvenlik’teki işlemlerinin ardından Yabancılar Şubesine teslim edileceği, gözaltına alınan Türk kaptanın ise ifade işlemlerinin ardından Adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.