Bodrum Gündem

MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU “MUĞLA HAK ETTİĞİ HİZMETİ BASİRETSİZ YÖNETİCİLER YÜZÜNDEN ALAMIYOR”…

01.06.2015
0
A+
A-

DIŞ-İŞLERİ-MANŞET Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, seçim çalışmaları için geldiği Bodrum’da halka seslendi, muhtarlarla bir araya geldi ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, seçim çalışmaları için geldiği Muğla’da bugün AKP Bodrum ilçe başkanlığınca hazırlanan mitingde Bodrumlu seçmelerle bir araya geldi. Mitinge AKP Muğla Milletvekili adayları Hasan Özyer, Hasan Kökten, Elvan Göçer, Özben, Yelda Erol Gökcen, İl Başkanı İhsan Küreci, ilçe Başkanı Çiğdem Demiralp, ilçe yönetim kurulu ve kadın kolları üyeleri ile yaklaşık 500 vatandaş katıldı. Bodrum İskele meydanındaki mitinde sırasıyla ilçe başkanı Çiğdem Demiralp, milletvekili adayları, il başkanı ve bakan Çavuşoğlu halka seslendiler.

“Planlı Ve Programı Olmadığı İçin Turizm Bodrum’da Sürdürülebilir Olamamıştır”…

AKP Bodrum ilçe başkanı Çiğdem Demiralp, mitingde Bodrum’da turizmin 12 aya yayılabilmesi için doğru projelere ihtiyaç duyduğunu bun un da ancak Ak Parti yönetiminde mümkün olduğunu dile getirdiği konuşmasına şöyle devam etti  “Türkiye’nin yürüyüşünü koalisyonlarla durdurmak isteyen, ülkeyi tekrar iç çatışmalara sokmak isteyen zihniyetlerle, iç ve dış odaklarla amansız mücadele edeceğiz. Planlı ve Programı olmadığı için turizm Bodrum’da sürdürülebilir bir kalkınma yaratmamıştır. Turizm Serbest Bölgesi en önemli projelerimizden biridir. Kentsel alt yapı programı ile tüm kentin alt yapı problemini çözebildiği gibi bu güzelim Bodrum’u katı atık projeleriyle çöplük olmaktan kurtarabiliriz.” 

“Bodrum’a Golf Sahaları ve Spor Tesisleri Kurmamız Lazım”…

Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Muğla’nın hizmetin en iyisini hak etiğini fakat basiretsiz kişilerce doğru yönetilmediği için bu hizmeti alamadığını dile getirdiği konuşmasına şöyle devam etti “Muğla hizmetin en iyisini hak ediyor ama hizmetin en iyisini alamıyor. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Bakınız şu Bodrum’a kadar gelen yol ne kadar kötüydü hatırlıyorsunuz değil mi? Şimdi duble yol yaptık mı? Daha iyisini yapmamız lazım. Her yere yapmamız lazım. Peki Bodrum’daki içme suyu sorununu çözdük mü? Normal şartlarda içme suyunu kim çözer biliyor musunuz? Büyükşehir Belediyesi çözer. Ama biz DSİ ile buraya içme suyunu getirdik. Göletten aldık, getirdik. Bir çok yere geldi ve şimdi çalışmalar devam ediyor. Ne için Bodrumlular ve Bodrum’a gelen misafirlerimiz temiz su içsin diye. Su kesintisi olmasın diye Bodrum’a su getirdik. Sizler hak ettiğiniz için bunları size getiriyoruz biz. Onlar konuşur Ak Parti Yapar. Onlar bizim yaptıklarımızı hayal bile demezler. Neymiş efendim; Türkiye lojistikte merkez olacakmış. Mallar gelecekmiş gidecekmiş, oradan bir yere gidecekmiş, bir yerde olacakmış, bir yerden bir yere gidecekmiş. Ben hiçbir şey anlayamadım, vallahi anlayamadım, billahi anlayamadım. Ya Türkiye zaten Merkez oldu. Lojistiğinde, ticaretinde, turizminde merkezi oldu. Bugün Türkiye dünyada turizm destinasyonları bakımından dünyada ilk yedinin içinde sevgili kardeşlerim. Bodrum’a daha çok turist gelmesi için alt yapısını oluşturmamız lazım. Golf sahaları kurmamız lazım, spor tesisleri kurmamız lazım. Buradaki mevcut tesislerin yenilenmesi, güzelleştirilmesi dahil, alt yapı dahil hepsini birlikte gerçekleştirmemiz lazım. Bunu kim gerçekleştirecek. Sizin seçeceğiniz, Ankara’ya göndereceğiniz milletvekili arkadaşlarımız bunları gerçekleştirecek.”

“Şurada Gidin Bir Yerde AK Parti Şunları İyi Yaptı Deyin Sizi Linç Ederler”…

Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bodrum’da halka seslendiği mitingde Avrupa’da ırkçılıktan şikayet edenlerden daha çok Türkiye’de ayrımcılık yapıldığını iddia ettiği konuşmasının satır başları şöyle “Şurada gidin bir yerde AK Parti şunları iyi yaptı deyin sizi linç ederler. Avrupa’daki ırkçılık ce hoşgörüsüzlükten yakınıyoruz ama esas hoşgörüsüzlük ve ayrımcılık maalesef bizim ülkemizde var. Mahalle baskısını yapanlar da onlar. Biz çağdaşız diyorlar, kadınlar üzerinden siyaset yaparlar. Onların çağdaşlığı kadınlara zorla başını açtırmaktır. Bizim için başık açık kadınımız da aynıdır, başı kapalı kadınımız da aynıdır. Hepsi birdir ama onların anlayışı öyle değil. Madem kadına bu kadar önem veriyorsunuz Muğla’da listesinde kadın aday olan başka parti var mı? Antalya’da da yok seçilecek yerden . Hadi diyelim küçük bir ilde zorlandınız bulamadınız falan filan. Muğla gibi bir yerden kadın aday bulmak zor mu? İşte Ak Partinin iki tane pırıl pırıl kadın adayı var. Onlar AK Partinin yaptıkları hizmetlerden faydalansınlar, huzur içinde olsunlar. Ama bu memleket, bu millet onlara teslim edilmez. Türkiye’nin ekonomisinin, siyasetini onlara teslim eder misiniz? İşte Muğla Büyükşehir belediyesi. Gittiğimiz her yerde rezillik var, becerisizlik var. Hangi yerde hizmet var ki? Bunların büyükşehirlerine bir bakın. Ama tavsiye derim size Antalya’ya gelin Menderes kardeşim nasıl hizmet yapıyor. İş bilenin, kılıç kuşananın. Gece gündüz çalışıyoruz. Antalya’nın her yeri şantiye içinde. Belediyeciliğin olduğu her yerde hizmet var. Şantiye var, huzur var. Baskı yok, tehdit yok, şantaj yok. Herkes eşit, herkese eşit fırsat veriliyor. O yüzden bu millet bu ülkeyi onlara emanet etmez. Ülkenin itibarı yok, parasının değeri yok dışa açılamıyorsun ondan sonra diyorsun ki, “Ben milliyetçiyim”. Kafa tasçılıkla milliyetçilik olmaz, ırkçılıkla milliyetçilik olmaz. Bugün Türkiye G 20’ye başkanlık yapıyor. Kasım ayında G 20 zirvesini Antalya’da düzenleyeceğiz. Ev sahipliği yapıyoruz. Bodrum’da da G 20’nin iş adamları 20 toplantısını da burada yapıyoruz. Bodrum-Muğla hizmetin en iyisini hak ediyor ama alamıyor.”

Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bodrum İskele meydanındaki mitingin ardından Bodrum Belediyesi Hakan Aykan Kültür Merkezinde Bodrumlu muhtarlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Çavuşoğlu son olarak Bodrumlu esnafları ziyaret ederek ilçeden ayrıldı.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. Emrah dedi ki:

    Aslında sadece kendileri konuşuyor kendileri bildiğini okuyor.Sayın bakan, madem doğru düzgün hizmet olmadığı nı ifade ediyorsunuz kaç yıldır bu ülkenin başındasınız neden hizmet getirmek için belediyelerle anlaşmadınız.Halkı düşünen bir siyaset yapsaydınız parti gözetmeksizin kendi partinizden olan belediyelere nasıl destek oluyorsanız õyle olurdunuz.Ve halk şu an söylediğiniz sözde projelerinizi görürdü.Ama siz ne yaptınız siz chp yi seçtininiz çekin cezanızı biz gelirsek olur gelmezsek olmaz politakası uyguluyorsunuz.Siz TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ ve Halkının bakanısınız yani herkese eşit davranmanız gerekir aba altından sopa göstermek değil…..Üstelik bodrum belde idi şimdi ilçe oldu ve tüm imkansızlıklara rağmen hakettiği yerde olmasada sizlere rağmen gayet mükemmel biz böyle iyiyiz 3 gün yolumuz suyumuz geç olsun ama hak yiyen halkını bölmeyen gencini õğretmenini doktorunu düşünen bir iktidar olsun iyi olun yerinizde olun biz tüm yöneticilerimizden memnunuz ……….