Bodrum Gündem

KAYRA SEZGİN 3. KEZ BALKAN ŞAMPİYONU OLDU…

02.06.2015
0
A+
A-

order Albendazole

kayra-sezgin-şampiyonKaradağ’da düzenlenen 20’inci Balkan Çocuklar Karate Şampiyonası’na 4’üncü kez katılan Kayra Sezgin, 3’üncü kez Balkan şampiyonu oldu.
purchase Furosemide Bodrum Gündem Haber
20’inci Balkan Çocuklar Karate Şampiyonası 29-31 Mayıs tarihleri arasında Karadağ’ın Herceg Novi kentinde yapıldı. Türkiye’nin yanı sıra Makedonya, Sırbistan, Bosna -Hersek, Karadağ, Hırvatistan, Bulgaristan, Slovenya, Kosova, Arnavutluk ve Romanya’nın katıldığı şampiyonada 850 sporcu mücadele ederken, şampiyonaya Bodrum’dan 3, Türkiye’den ise toplam 88 milli sporcu katıldı.
Igalo Spor Salonu’nda yapılan şampiyonada 2001 ile 2004 arası doğumlu sporcular mücadele ederken, Kayra Sezgin daha önceden 2 birincilik ve bir ikincilik elde ettiği şampiyonadan yine birinci olarak ayrıldı.
Milli Takım ve B.B. Bodrumspor karate antrenörü Fatih Uzunlulu’da sporcularıyla gurur duyduğunu belirterek “ Paxil online Sporcularımızla şimdi Dünya Şampiyonasına hazırlanacağız. Kasım ayında Malezya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonasına katılmak için Ağustos ayında düzenlenecek milli takım seçmelerine en iyi şekilde hazırlanıp, hem Bodrum’u hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarımız devam edecek” dedi.
Hem Futbol Oynuyor, Hem Karate Yapıyor…
Karadağ’daki şampiyonada Kayra Sezgin ile birlikte mücadele eden sporcular arasında Umut Altuntaş ve İsmail Tarım dereceye giremezken, İsmail Tarım aynı zamanda B.B. Bodrumspor’un alt yapısında U-11 takımında futbolda oynuyor ve bu sezon attığı 30 gol ile gol kralı ünvanı bulunuyor.
Karadağ’dan dün gece dönen Balkan Şampiyonu Kayra Sezgin, Umut Altuntaş ve İsmail Tarım velileri tarafından Bodrum-Milas Havalimanı’nda baklavayla karşılandı.
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.