Bodrum Gündem

ÖNÜNDEKİ OTOMOBİLE ÇARPMAMAK İÇİN MOTOSİKLETİNİ DEVİRDİ

ÖNÜNDEKİ OTOMOBİLE ÇARPMAMAK İÇİN MOTOSİKLETİNİ DEVİRDİ
03.06.2015
0
A+
A-
treating male impotence cheap albuterol motosiklet-kazası-int erectile dysfunction Bodrum’da meydana gelen motosiklet kazasında 1 kişi hafif şekilde yaralandı.
Bodrum Gündem Haber
Edinilen bilgiye göre, Kıbrıs Şehitleri Caddesi Jandarma Kavşağı istikametinde Engin Çokeyi’nin kullandığı 48 EL 507 plakalı motosiklet, sürücüsünün iddiasına göre, jandarma kavşağında sola sinyal verdikten sonra dönmeyip yeniden yoluna devam eden otomobile çarpmamak için motosikletini devirdi.
Kazada, motosiklet sürücüsü bir süre yolda sürüklendikten sonra koluna ve bacağına aldığı darbelerle yaralandı. Kazanına ardından motosikletini yoldan çeken sürücü, sağlık ekiplerine yaralı olduğu bilgisini verdi.
Kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler, yaralı sürücüye olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından sedyeyle ambulansa alarak Bodrum Devlet Hastanesine kaldırdı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı, tedavisinin ise sürdüğü öğrenildi.
Öte yandan kazayı gören çevredeki bazı vatandaşlar ise motosiklet sürücüsünün yoğun trafikte daha büyük bir kazaya maruz kalabileceğini belirterek, kazayı ucuz atlattığını ifade etiler. Kazanın ardından bölgeye gelen polis ekipleri de kazayla ilgili bölgede inceleme yaparak, motosikleti çekici yardımıyla bölgeden kaldırdı.
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.