Bodrum Gündem

BEŞİKTAŞLI BAŞKANLARDAN GALATASARAYA JEST…

BEŞİKTAŞLI BAŞKANLARDAN GALATASARAYA JEST…
06.06.2015
0
A+
A-

BODTO MECLİSİ ASTIĞ cheap Clonidine beşiktaşlı-başkanlar-(111)I PANKART İLE GALATASARAY’IN DÖRDÜNCÜ YILDIZINI KUTLADI…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Ticaret Odası Meclisi üyelerinin oy birliği ile verilen kararları sonucu, BODTO binasına sarı kırmızı renkli ve üzerinde “4. yıldızınız kutlu olsun…” yazısının bulunduğu bir pankart asıldı. Bodrum Ticaret Odası meclis başkanı İlhan Ersan ve yönetim kurulu başkanı Mahmut Kocadon’un başta, birçok meclis üyesinin de Beşiktaş’ı tercih ettikleri yada sempati ile baktıkları biliniyor. Beşiktaşlı başkanlar BODTO Meclis toplantısında oy birliği ile aldıkları karar ile BODTO binasının ön cephesine Galatasaray’ın 4. Yıldızını sarı kırmızı renkte bir pankart asarak kutladılar.

Galatasaraylı üyelerine bir jest yaptıklarını belirten başkanlar sporun barış ve hoşgörü içinde yapılması ve izlenmesi gerektiğine vurgu yapan mesajlar verdi.

mahmut kocadon yeniden başkan manşetKonu ile ilgili olarak sorularımızı yanıtlayan BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kocadon Bodrum’da sporda dahil her konuda hoşgörünün hakim olduğuna dikkat çekerek şöyle konuştu; “Dediğiniz gibi ben iyi bir Beşiktaşlıyım. Meclis Başkanımız İlhan Bey ise benden çok daha iyi bir Beşiktaşlıdır, koyu bir Beşiktaşlı. Geçen haftaki meclis toplantımızda böyle bir karar çıktı. Dedik ki içimizde Galatasaraylı arkadaşlarımız var, onları kutlayalım. Hem Bodrum’daki Galatasaraylı tüccarları da kutlamış olalım dedik. Biliyorsunuz Türkiye’de ilk dört yıldızı Galatasaray taktı. Böyle bir kutlama yapalım dedik. Meclisteki arkadaşlarımızda mutlu oldular ve kabul ettik.”

Hem Fenerbahçeli, hem de Beşiktaşlı ve diğer takımları tutan meclis üyeleri hep birlikte BODTO binasının ön cephesine bir kutlama pankartı asılmasına onay verdiklerini sözlerine ekleyen Başkan Kocadon konuşmasının sonunda şu vurguyu yaptı; “Bu karar Bodrum Ticaret Odasının ne kadar hoşgörülü olarak yönetildiğini gösteriyor. Bir iki küçük sitem de oldu doğrusu, ama güzel telefonlar aldık. Bu olay Bodrum’un hoşgörüsünü gösteriyor. Futbol sadece bir spordur. Zevk almak için yapılır yada izlenir. Öyle çok büyük düşünüp kavga etmenin, birbirini kırmanın hiçbir anlamı yok. Bizim buradaki amacımızda futbolun sadece bir spor olduğunu da göstermekti.”

Toradol online BODRUMSPOR’A ŞAHSİ OLARAK DESTEK VERECEĞİM…

Bodrumspor ile ilgili olarak da kısa bir açıklama yapan BODTO Başkanı Mahmut Kocadon Bodrumspor Yönetim Kuruluna BODTO Yöneticilerinden Mehmet Ayaz’ı aldıklarını kaydederek şöyle konuştu;

Viagra Gold no prescription “Bodrumsporu’da yine pankart ile kutladık. Duvarımıza da takımın posterini koyduk. Yeni yönetime hayırlı uğurlu olsun diyoruz. 3.ligde başarılar diliyorum ki çok büyük bir ihtimalle büyük başarılar elde edecekler. Odamızdan da başkan yardımcısı Mehmet Ayaz’ı yönetime almışlar. Mehmet kardeşimi de kutluyorum ona da başarılar diliyorum. Tahmin ediyorum önümüzdeki kış çok güzel hafta sonları geçireceğiz, maçlarını izleyerek.”

BODTO Başkanı Kocadon deplasmana izleyici götürülmesi için ve diğer masraflar için destek istenirse BODTO tarafından destek verilip verilmeyeceği yönündeki sorumuza ise; BODTO’nun tüzüğü gereği böyle bir yardım yapılmasının mümkün olmadığını, ancak şahsi olarak Bodrumspor’a her zaman destek vereceğini kaydetti.

ilhan-ersan-bodrum_gundemİNSANLARI KUCAKLAŞMAYA ve HOŞGÖRÜYE İHTİYACI VAR…

BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan ise Galatasaray’ı ve Galatasaraylı BODTO üyelerini kutlayarak şöyle konuştu; “Bunu sadece Galatasaray olarak yorumlamamak lazım. Biz Bodrum ticaret Odası olarak, bir başlangıç yapmak istedik. Bu hoşgörüsüzlüğe, tahammülsüzlüğe insanları kesin çizgiler ile ayırmaya son verelim dedik. Bunun başlangıcı da Galatasaray’ın dört yıldızına denk geldi. Meclis olarak oy birliği ile aldığımız bir karardı bu. Bundan sonra hangi takım şampiyon olursa olsun, meclisimizin bir hoşgörü göstergesi olarak meclis binasının ön cephesine asılmasına karar verdik. Umarım bu bir başlangıç olur. Yalnız sportif alanda değil, örneğin siyasi arenada da kim hangi partiyi tutarsa tutsun, seçim sonuçlandıktan sonra diğerini tebrik etmesini sarılmasını bilir. Böyle bir şeye gerçekten çok ihtiyacımız var. Bu bölünmüşlük bizi hakikaten çok yıpratıyor ve rahatsız ediyor. Bu umarım bir başlangıç olur.”

Yorumlar

  1. Celal Gürsoy dedi ki:

    Spor kardeşliktir, takımlar sadece rakip olabilirler, hiç bir zaman düşman olamazlar…