Bodrum Gündem

AHMET KARATAŞ KIZINI EVLENDİRDİ…

08.06.2015
0
A+
A-
ahmet karataş kızı betül karataşı evlendirdi (2)KARATAŞ VE OSMANOĞLU AİLELERİNİN EN MUTLU GÜNÜ…
İşadamı, siyasetçi, Televiyon programcısı ve köşe yazarı kimlikleriyle Bodrumluların yakından tanıdığı ve sevilen isimlerinden Ahmet Karataş’ın kızı Betül Karataş, Avukat Osman Osmanoğlu ile dünya evine girdi. Bodrum Ortakent’teki Müsgebi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen kır düğünü, Muğla ve Bodrum protokolü, iş, siyaset ve basın dünyasından birçok ismi biraraya getirdi.

Fluoxetine no prescription

Bodrum Gündem Haber Order Disulfiram
Düğüne, Ahmet Karataş’ın yakın dostu, TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in kuzeni ve Yozgat eski Milletvekili Mehmet Çiçek, Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin, Bodrum Belediye Başkan Vekili Taner Uslu, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ve parti yöneticileri, MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve parti yöneticileri, MHP Milletvekili Adayı Asım Başaran, BODTO Başkanı Mahmut Kocadon, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, eski belediye başkanları, siyasiler, Muğla, Milas ve Bodrum’dan iş adamları ile çok sayıda davetli katıldı.
Düğün, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra Bodrum Müftüsü Dr. Ali Ünal bir konuşma yaptı. Ünal, İslam dininde evliliğin önemine değindiği konuşmasında “Eş seçiminde öncelikle imanına, ahlakına, edebine bakmak gerekiyor” dedi.
Muğla’nın boşanma oranı açısından Türkiye’nin ilk üç ili içinde olduğunu, Bodrum’un ise Muğla’da boşanma oranı en fazla olan ilçelerin başında geldiğini söyleyen Ünal, Topamax 100 mg “Aile bir şirket değildir. hem dünya için hem ahiret için kurulan bir müessesedir. O müesseseye saygı duymak ve korumak gerekiyor” dedi.
Betül ve Osman Osmanoğlu’nun düğün merasimi daha sonra Muğla ve Aydın yöresine ait halk oyunları gösterileri ile devam etti. Yaklaşık 1.5 saat süren takı merasimini ise Ahmet Karataş’ın eski dostu Mehmet Çiçek, Vali Amir Çiçek ve Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan başlattı.
Müsgebi’deki düğün geç saatlere kadar devam etti.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.