Bodrum Gündem

“BU SEÇİMLERDE GENEL MERKEZ POLİTİKALARINA GÖRE OY KULLANILDI”

“BU SEÇİMLERDE GENEL MERKEZ POLİTİKALARINA GÖRE OY KULLANILDI”
08.06.2015
0
A+
A-

mehmet tosun intMilliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun, 7 Haziran seçimlerinde partilerin genel merkez politikaları ve ülkenin yönetimi ile ilgili taahhütleri üzerinden vatandaşların sandıkta irade beyan ettiklerini söyledi.

buy isotretinoin online order methotrexate online Cialis online Bodrum Gündem Haber

25’inci dönem TBMM parlamentosunun belirlendiği seçimler sonrası Bodrum’da bulunan siyasi parti merkezlerinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar seçim sonuçları toplanarak değerlendirildi.

“Bu Süreçte Teşkilatımızın Bir Eksiği Oldu mu Ona Bakacağız”…

MHP Bodrum İlçe Merkezi’nde de seçim sonuçları televizyondan ve gelen telefonlardan takip edilirken, MHP Bodrum ilçe başkanı Mehmet Tosun kesin belli olmayan sonuçlar öncesi şunları söyledi; “İlk seçim sonuçlarına göre Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum’da 14 bin 176 civarında bir oy aldığımız ve bununda oran olarak yüzde 15,2’ye tekâmül ettiğini görüyoruz. Tabi bu beklediğimiz bir sonuç değil ama ülke genelinde baktığımızda partimizin bir oy artışını gözlemliyoruz. Bu anlamda da 83 kadar milletvekiliyle parlamentoda temsil edileceğimizi düşünüyoruz çünkü henüz daha Türkiye genelindeki sonuçlar henüz kesin değil. Tabi ben bu süreçte sandıktan çıkan milletin iradesine saygı duymamız gerektiğini düşünüyorum. Genel seçimlerde genelde genel merkezlerin politikaları ve ülke yönetimi ile ilgili taahhütleri üzerinden vatandaşlarımız sandıkta irade beyan ediyorlar. Bizde tabi ki bakacağız bu süreçte ilçe teşkilatı olarak eksiklerimiz oldu mu? Ama ben şunu ifade etmek istiyorum; Göreve geldiğimiz 1 Şubattan bu yana partimizi kurumsallaştırmak, yapısal reformları yapmak, teşkilatlarımızı sürdürmek, eksiklerimizi tamamlamak üzere iyi bir gayret içindeyiz ve bir taraftan da seçim çalışmalarını yürüttük”

“Sandıktan Çıkan Sonuca Saygı Duymamız gerekiyor”…

Mehmet Tosun konuşmasında, seçim çalışmaları boyunca emeği geçen bütün partililere teşekkür ederek şunları söyledi; “Ben bu süreç içerisinde seçim çalışmaları sürecinde başta sayın milletvekili adayımız Asım Başaran olmak üzere çalışmalara katılan destek veren yönetim kurulu üyelerimize, meclis üyelerimize, kadın kollarımıza, gençlerimize ve bize sandıkta destek veren Bodrumlu hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Sandıktan çıkan sonuca saygı duymamız gerektiğini düşünüyorum. Dediğim gibi daha detaylı bilgilendirmeyi kesin sonuçları aldıktan sonra yapmayı düşünüyoruz. Bu anlamda sizlere de çok teşekkür ediyoruz. Basın yayın mensupları olarak seçim süresince bizleri takip ettiniz, emek verdiniz. Demokrasinin şekillenmesin,, Bodrum’da yaşanmasına katkı sağladınız. Bun için teşekkür ediyorum” Daha detaylı bilgilendirmeyi genel merkezin seçim değerlendirmesinden sonra yapacağını belirten Mehmet Tosun konuşmasını şu şekilde sonlandırdı; “Kesin olmayan bu sonuçların Bodrumumuza, ülkemize, vatanımıza, milletimize hayırlı olmasını diliyorum. İlk izlemimim tabi ki bu sonuçlarla Adalet ve Kalkınma Partisinin tek başına hükümet kurması mümkün değil. Bir koalisyon veya erken seçim gözüküyor. Bunu da genel başkanımızın önümüzdeki süreçte yapacağı değerlendirmelerden sonra, bizlerde daha detaylı bir değerlendirme yapacağız. Çünkü henüz sıcağı sıcağına sonuçlar yeni gelmeye başladı. Bu sonuçların yorumlanması genel merkezimiz tarafından nasıl yapılacak, nasıl bir süreç yaşanacak bunu bilmiyoruz. Bu yüzden yanıltıcı bilgiler vermek istemiyorum. Ben tekrar sizler vasıtasıyla Bodrumlu hemşerilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Seçime katılan tüm siyasi partilerimize de demokrasiye olan, sandığa olan katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz”

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.