Bodrum Gündem

DÜNYA LİDERLERİ ZİRVE ÖNCESİ BODRUM’DA BULUŞACAK…

DÜNYA LİDERLERİ ZİRVE ÖNCESİ BODRUM’DA BULUŞACAK…
08.06.2015
0
A+
A-
misoprostol buy buy doxycycline g20-bodrumda-yapılacakG-20 liderleri Antalya’da düzenlenecek zirve öncesi Bodrum’a geliyor.
Bodrum Gündem Haber
Hilton Bodrum Türkbükü Resort & SPA tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre G-20 zirvesi öncesi yapılacak olan ilk önemli toplantı 14-17 Haziran tarihleri arasında Bodrum’da yapılacak. ISR Holding Başkan Yardımcısı ve Hilton Bodrum Türkbükü Resort & SPA Genel Müdürü Zafer Tangil imzasıyla yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;
“1 Aralık 2014 tarihinde G-20 dönem başkanlığı görevini üstlenen Türkiye, Antalya’da yapılacak Liderler Zirvesi’nden önce ilk büyük toplantısını 14-17 Haziran 2015 tarihlerinde Hilton Bodrum Türkbükü Resort & SPA da gerçekleştirecek. Dünya’nın en büyük ekonomileri arasında yer alan 19 ülkeden ve Avrupa Birliği Komisyonu’ndan oluşan “Liderler Zirvesi”, dünya ekonomisinin yüzde 90`ını, dünya ticaretinin yüzde 80`ini ve dünya nüfusunun yüzde 66`sını temsil ediyor. Fluoxetine online Türkiye için büyük önem arz eden G-20 Dönem Başkanlığı çerçevesinde, bu büyük zirveye ev sahipliği yapacakları için büyük bir heyecan ve gurur içinde olduklarını”
Zirvenin ev sahipliği konusunda çok zorlu ve uzun süren denetimler neticesinde karar verildiğini belirten Tangil, zirvenin bölge için çok büyük önem arz ettiğini ifade ederek, Tüm Hilton Bodrum ekibinin zirveye hazır olduğunu belirtti.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.