Bodrum Gündem

NEDEN HASTANELERE SANDIK KONULMUYOR?

NEDEN HASTANELERE SANDIK KONULMUYOR?
08.06.2015
0
A+
A-
fatma-girik-oy-kullandı-(34)Fatma Girik “”Gönlümün beraber olduğu parti kazansın istiyorum” dedi.
Gastrointestinal
Bodrum Gündem Haber
Bodrum’da vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren oylarını kullanabilmek için sandık başına gitti. Ünlü sinema sanatçısı Fatma Girik’te oyunu, yaşamını sürdürdüğü Bodrum’da kullandı. Girik, öğle saatlerinde Torba Mahallesi’ndeki “Mehmet’in Yeri” isimli işletmeye giderek 1203 numaralı sandıkta oy kullandı. Oy kullanma işleminin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Girik, hastanelere de sandık konulması gerektiğini söyledi. Hastaların, nöbetteki doktor ve hemşirelerin de rahatça oy kullanması gerektiğine işaret eden Girik, şöyle konuştu: “Neden hastanelere sandık konulmuyor. Hastane veya buna benzer bir sürü yerler var. Şuanda nöbette olan doktorlar var, hemşireler var. Onlar kullanamıyorlar. Hapishanelere konuluyor da neden hastanelere konulmuyor. İnsanlar oylarını rahat rahat kullanması lazım. Neden sedyelerle alınıp sandıklara getirilsin ki.”
Girik, bir gazetecinin sorduğu, “Seçim sonuçlarına yönelik bir tahmininiz var mı?” sorusuna, “Gönlümün beraber olduğu parti kazansın istiyorum” purchase Furosemide yanıtını verdi.
Fatma Girik, Kasım ayından bu yana ilçedeki özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören, hayat arkadaşı ünlü yönetmen Memduh Ün’ün sağlık durumuyla ilgili ise şunları söyledi: “ buy Dapoxetine on line Memduh bey şuanda iyi değil. Ama Allah’tan ümit kesilmez. Ailemden çok onunla birlikte zaman geçirdim. Dile kolay 56 yıl oldu. Ne büyük bir zaman dilimi değil mi. Size komik gelecek ama öyle. İnsanlar umutla yaşıyor. Kasım ayından bu yana hastanede tedavi görüyor. Bende her sabah gidiyorum akşam geliyorum. Plastik sandalyenin üstünde ondan iyi bir haber bekliyorum” 
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.