Bodrum Gündem

BAŞKAN GÜRÜN VERDİĞİ SÖZÜ TUTUYOR…

BAŞKAN GÜRÜN VERDİĞİ SÖZÜ TUTUYOR…
10.06.2015
0
A+
A-

muğla-büyükşehir-sosyal-belediye Buy Prozac no prescription Muğla Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında başlattığı evde bakım hizmetleri ile ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

Bodrum Gündem Haber

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen evde bakım hizmetleri ile ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Düzenlenen aylık değerlendirme ve bilgilendirme toplantısında ekiplerin mayıs ayında toplam 314 haneyi ziyaret ettiği, bin 522 vatandaşa tıbbi müdahalede bulunduğu ve 217 hasta transfer işlemi yaptığı belirtildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç, sosyal belediyecilik anlayışı ile Ağustos ayında Menteşe İlçesinde başlayan ve 2015 yılı içerisinde Muğla İli geneline yayılan evde bakım hizmetleri ile çok sayıda ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaşıldığını söyledi. Hacı Koç; buy Viagra “Ekiplerimizin yürüttüğü özverili çalışmalar ile bugüne kadar toplam 4 bin 658 haneyi ziyaret ettik ve 6 bin 876 vatandaşımıza tıbbi müdahalede bulunduk. Ekiplerimiz ayrıca 599 hasta transfer işlemi gerçekleştirdi. Muğla İli genelinde yürüttüğümüz evde bakım hizmetleri ve diğer sosyal yardımlar tüm hızıyla devam ediyor.” buy Levitra online dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.