Bodrum Gündem

HDP BODRUM İLÇE EŞ BAŞKANINDAN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ…

HDP BODRUM İLÇE EŞ BAŞKANINDAN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ…
10.06.2015
0
A+
A-
Kamagra online
hdp-bodrum-ilçe-başkanı-belgin-koçHDP BODRUM İLÇE BAŞKANI BELGİN KOÇ SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ YAPTI… treatment of impotence
7 Haziran Milletvekilliği seçimlerinde hem Türkiye genelinde, hem de Bodrum’da aldığı oy oranı ile en büyük sürprizi yapan Halkların Demokratik Partisi Bodrum İlçe Başkanı Belgin Koç, seçimlerin ardından yaptığı değerlendirme açıklamasında “Mutluyuz, gururluyuz, umutluyuz” dedi.
Bodrum Gündem Haber
25’inci dönem TBMM parlamentosunun belirlendiği seçimlerde, Bodrum’dan 9 bin 174 oy alarak yaklaşık yüzde 10’luk bir oranı yakalayarak büyük bir başarı kazanan HDP’nin Bodrum ilçe binasında açıklama yapan Bodrum İlçe eş başkanı Belgin Koç ; “Gerçekten çok mutluyuz, çok gururluyuz, çokta umutluyuz, bu ülkenin geleceğine dair çokta umutluyuz. Biz çok çalıştık, gerçekten çok çalıştık, bütün provokasyonlara rağmen çok çalıştık. Bizim barış talebimizin sekteye uğratılması, bizim yolumuzdan döndürülmemiz, bütün bu çalışmaların, devletin sistemli, planlı, programlı çalışmalarını boşa çıkardık. Biz kendi yolumuzda umudun barışın yolunda yürüyoruz” dedi.
misoprostol tablets BODRUM’DAN YÜKSEK BİR OY ALDIK, FETHİYEDE MÜTHİS BİR ATAK YAPTIK…
Bodrum’da yerel seçimlere göre partilerinin oyunu çok yüksek bir noktaya çekerek büyük bir atak yaptıklarını belirten Koç, sözlerine şu şekilde devam etti; “Yüksek bir oy aldık. Şimdi Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 5 binin üzerinde oy almıştık Bodrum’da. Fakat ben yerel seçimleri baz almak istiyorum. Çünkü Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde diğer adaylara ilişkin bir seçimdi o, ama yerel seçimler ve bu seçimler partimize verilen oylardı. Son yerel seçimlerde yaklaşık 3 bin 500 oy aldık. Bu seçimlerde Bodrum’da 9 bin 200 civarı oy aldık. Muğla’da keza bazı ilçelerimizde oylarımız çok arttı. Fethiye’de müthiş bir atak yaptık”
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.