Bodrum Gündem

B.A.L MEZUNLARI YOLUNUZ AÇIK OLSUN…

11.06.2015
0
A+
A-

get Naltrexone bal-manşet-mezuniyetBodrum’un ilk Anadolu Lisesi olan Bodrum Anadolu Lisesinin 2014-2015 eğitim-öğretim dönemi lise son sınıf öğrencileri için düzenlenen Mezuniyet töreninde duygu dolu anlar yaşandı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem
cheap Lasix
Bodrum Anadolu Lisesi bahçesinde 180 lise son sınıf öğrencisi için düzenlenen mezuniyet töreninde duygu dolu anlar yaşandı. Törende gençler bir yandan mezun olmanın heyecanını diğer yandan da arkadaşları ile ayrılmanın burukluğunu birlikte yaşadılar. Yaklaşık bin kişinin katıldığı törende ailelerin ve yakın akrabaların gençleri bu özel günde yalnız bırakmadıkları gözlendi.

order Tadalafil “Sizler; En Kötüsünün Bile Üniversite Kazanan Bir Lisenin Mezunlarısınız”…

Bodrum Anadolu Lisesi mezuniyet törenine saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlandı. Daha sonra okul müdürü Oğuzhan Oymak bir konuşma yaptı. Okul müdürü Oymak“Bugün Sizler Bal diplomalarınıza kavuşmak üzere olduğunuz için mutlusunuz, bizler ise sizlere istediğinizden ve muhtemelen almaya gönüllü olduğunuzdan daha iyi, daha kuvvetli, daha kapsamlı bir eğitim ve yaşam boyu dünyanın her yerinde başarılı olmanızı sağlayacak bir formasyon verebilmiş olduğumuz için. “ dediği konuşmasına şöyle devam etti “Yarın, belki bazılarınızın beklediği gibi, bir günde değil ama mantıklı bir vadede, hepiniz dünyanın neresinde hangi işi yaparsanız yapın çok başarılı olacaksınız.  Doğrudur, başarıya giden yolda aldığınız eğitimin yararını göreceksiniz ama başarıya ulaşmanızda gerçek yararını göreceğiniz, eğitimden çok, Bal’da edindiğiniz değerler ve yetiler (uyarlanabilirlik, hoşgörü, kendi kendine öğrenebilme, karşısındakine saygı vb) ve belki hepsinden önemlisi burada edindiğiniz özgüven olacak. Ve Nereden mezun olduğunuzu sakın unutmayın:  sizler en kötü öğrencisi bile bir üniversiteyi kazanan bir lisenin mezunlarısınız”.

“Yolunuz Açık Olsun”…

Bodrum Anadolu Lisesi Müdürü Oğuzhan Oymak mezuniyet töreninde yaptığı konuşmasında Anadolu Lisesi ile ilgili yapılan olumsuz eleştirilerle ilgili olarak “Daha dün gibi en iyisine gitmek zorundayım diyerek Bodrum Anadolu Lisesini tercih edişiniz. Bir yarışma ortamında bazen demoralize oluşunuz, moraliniz her bozulduğunda “puanıma yazık olmasın” diyerek girebileceğiniz en iyi okula girdiğiniz için kendinize küfredişleriniz, sizinkinden daha kolay olduğuna inandığınız liselerdeki arkadaşlarınıza bakıp iç çekişleriniz,  yüzlerce sınav, onlarca sunum.

Sevgili mezunlar, sizler de biliyorsunuz ki, biz öğretmenler, bu ülkede, kaliteli bir yaşam için yaşam standartlarımızdan çok ciddi şekilde fedakarlık etmiş bir grubuz.   Bodrum Anadolu Lisesi yarımadanın en güzel manzaraları okullarından birisidir.  Peki, BAL’ın en güzel manzarası nerededir?  Biz öğretmenler için Bodrum Anadolu Lisesinin en güzel manzarası yılda ancak iki saat gözlenebiliyor.  Şimdi hepimiz o muhteşem manzaranın karşısındayız.  Bu yüzden ben, kendim ve tüm öğretmen arkadaşlarım adına sizleri bu mutlu gününüzde sadece tebrik etmiyor, hepinize öğrenciliğinizle yaşamımıza kattığınız anlam, kattığınız kalite için ve sonunda bugün burada oluşturduğunuz bu muhteşem manzara için çok teşekkür ediyorum, Yolunuz açık olsun diyorum. “

Okul müdürünün konuşmasının ardından Okul Aile Birliği Başkanı Çiçek Bozoğlu, yönetim kurulu üyeleri Nihal İmbat ve Mustafa Berberoğlu mezunlar adına teşekkür ederek okul müdürü Oğuzhan Oymak, müdür yardımcıları Hatice Orman ve Nihat Can’a Sağlık Vakfı öğrencilerinin yaptığı plaketlerden takdim ettiler.

Plaket verilmesinin ardından, 180 öğrenciye tek tek temsili diplomaları sınıf öğretmenleri tarafından verildi. Mezun olan öğrenciler arasında okul birincisi olan Eda Yükrük önce geçen sene devir aldığı Türk Bayrağını 12. Sınıfa geçen Mert Çakır’a teslim etti. Mert Çakır bayrağı ant içerek teslim aldı. Ardından Eda Yükrük okul müdürü ile birlikte okul kütüğüne adının yazılı olduğu plaketi çaktı.

Bodrum Anadolu Lisesi mezuniyet töreninde; mezuniyet pastası kesilmesinin ardından davul zurna eşliğinde Bodrum yöresi oyunları oynayan gençler okul öğrencilerinden oluşan koronun söylediği şarkılarla coşkulu saatler yaşadılar.

Mezuniyet töreninde Bodrum Anadolu Lisesi Okul Aile Birliğince gelen misafirlere etli pilav, ayran ve lokma ikram edildi.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.