Bodrum Gündem

BODRUM’DA SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ŞİDDET…

BODRUM’DA SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ŞİDDET…
12.06.2015
0
A+
A-
sağlık-çalışanlarına-bodrumda-şiddet-(2) buy Cytotec cheap SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YÖNELİK ŞİDDET DEVAM EDİYOR!
Son zamanlarda sık sık kamuoyu gündemine gelen sağlık çalışanlarına yönelik şiddet devam ediyor. Bu kez de Bodrum’da, bir sağlık memurunun hasta yakını tarafından darp edildiği iddia edildi.
purchase Lamisil online Bodrum Gündem Haber
Bodrum Devlet Hastanesi Acil Servisinde görevli sağlık memuru Serhat Aksoy, hastanenin acil servisine sünnet pansumanı için getirilen bir çocuğa müdahale ettiği sırada, acı çektiğini öne süren çocuğun annesi ile sözlü tartışma yaşadı.
Anne ve çocuğun hastaneden ayrılmasından kısa süre sonra, çocuğun babası G.D., hastaneye gelerek Aksoy’a fiziki saldırıda bulundu. Yüzüne ve vücudunun çeşitli yerlerine yumruk darbeleri alan sağlık memuru yaralandı. Daha sonra olay yerinden kaçmaya çalışan G.D. ile polis ekipleri arasında bir süre kovalamaca yaşandı. G.D., polisle girdiği kovalamaca sırasında hastanenin merdivenlerinden düşerek bacağını kırdı. Polis ekiplerince gözaltına alınan G.D., ambulansla ilçedeki özel bir hastanede tedavi altına alındı.
Bodrum Devlet Hastanesi Acil Serviste görevli sağlık memuru Serhat Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşanan olayın üzüntü verici olduğunu söyledi. Saldırganın yüzüne vurduğunu öne süren Aksoy, “Suratıma vurmasıyla yere düştüm. Ayak ve kollarımda çeşitli yaralar meydana geldi. Olaydan sonra üç gün iş göremez raporu aldım” dedi.
Olayın bir çocuğu tedavi ettikten sonra yaşandığını anlatan Aksoy; Retin-A online “Bir hastayı tedavi ettikten sonra acil servis önünde tanımadığım bir kişi tarafından saldırıya uğradım. Ne olduğunu anlamadım. Daha sonra olay yerinden kaçmaya
çalıştı. Bu sırada polis ekipleri yakalamaya çalışırken düşerek bacağını kırdı. Başka bir hastanede tedavi altına alındı.”  dedi.
Yapılan saldırının gerçek nedenini sonradan öğrendiğini belirten Aksoy, “Bir çocuğun sünnet pansumanını yaptım. Bu işlemi yaptığım sırada çocuk annesine ‘canım acıdı’ dedi ve ardından da hastaneden ayrıldılar. Olayın ardından kadının eşi hastaneye gelerek beni darp ettiğini öğrendim” diye konuştu.
Aksoy, kendisini darp eden kişi hakkında gerekli mercilere şikayette bulunduğunu ifade etti.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.