Bodrum Gündem

BODRUM’DA 23 BİN 500 ÖĞRENCİ KARNE HEYECANI YAŞADI

14.06.2015
0
A+
A-

Untitled-1-RecoveredBodrum’da 23 bin 500’e yakın öğrenci karne heyecanı yaşadı. 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı öğrencilerin karne heyecanı ile tamamlandı. Türkiye genelinde okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki 17 milyon 559 bin 989 öğrenci, bugün karnelerini alarak 3 ay sürecek yaz tatiline girdi.

Bodrum Gündem Haber order Cytotec

Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede eğitim-öğretim gören öğrencilere düzenlenen törenlerle karneleri öğretmenleri tarafından dağıtılırken, her öğrenci heyecanla sıranın kendilerine gelmesini bekledi.

Bazı öğrenciler karnelerini iftihar, takdir ve teşekkür belgeleri ile süslerken, notları düşük olan bazı öğrenciler ise notlarını yükseltmek için önümüzdeki dönem daha çok çalışacaklarını söylediler.

Karneleri dağıtan öğretmenler ise öğrencilerine, yeni döneme dinlenmiş ve enerjik bir şekilde girmeleri için yaz tatillerini iyi değerlendirmeleri konusunda öğütler verdi. Karne heyecanına sınıflara giren öğrenci velileri de ortak oldu.

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının son gününü yaşadıklarını söyledi. Kendileri için gurur tablosu bir gün olduğunu ifade eden Geçin, “Bizim için gurur tablosu dolu bir gün. 23 bin 500 öğrenci karnelerini alacak. Çok çalıştılar iyi bir tatili hak ettiklerine inanıyorum” dedi. Karneleri zayıf olan öğrenci velilerine de seslenen Geçin, “Anne babalar kırık not alan öğrencilerimizi anlayışla karşılasınlar. Mutlaka bir sebebi vardır. Biz o kırık notları bulup önümüzdeki süreçte geliştirmeyi, düzeltmeyi planlamamız gerekir” Promethazine without prescription order Aciclovir diye konuştu.

Geçin, öğrencilere tatil sürecini en güzel şekilde geçirmeleri tavsiyesinde bulundu.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.