Bodrum Gündem

SOKAĞIN SESİ GÜNDEMİ ANALİZ EDİYOR…

SOKAĞIN SESİ GÜNDEMİ ANALİZ EDİYOR…
16.06.2015
0
A+
A-

cheap Valtrex FATİH BOZOĞLU İLE SOKAĞIN SESİ HAFTANIN PANORAMASI GÜNDEMİ ANALİZ EDİYOR…

esomeprazole price
Kent Tv Ekranlarında yayınlanan Fatih Bozoğlu İle Sokağın Sesi Haftanın Panoraması programında Türkiye ve Bodrum yerel gündemine dair bir çok konu mercek altına alındı.

Fatih Bozoğlu’nun hazırlayıp sunduğu Sokağın Sesi Haftanın panoraması programında ilk olarak seçimlerin rakamsal olarak analizi Kent Tv izleyicileri ile paylaşıldı. Partilerin Türkiye seçim sonuçları, Muğla, Bodrum ve Muğla’nın diğer ilçelerindeki seçim sonuçları verilirken Bozoğlu tarafından kısa kısa yorumlandı. Bodrum sokaklarında yaptığımız röportajlarda “Nasıl Bir koalisyon olur? Sorusuna verilen yanıtlar ise Türkiye’nin beklentisinin ne olduğunu da gösterdi.

Seçim sonrası koalisyon hesapları, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti meclisinde kamuoyu ile paylaştığı ilkeleri ve koalisyon konusundaki görüşleri ile birlikte Bülent Arınç ve HDP Milletvekili Burcu Çelik’in tepki alan “ purchase Clonidine Bize uzattığınız o keleşi size çevirmesini biz çok iyi biliyoruz” şeklindeki ifadeleri üzerine değerlendirme ve yorumlar yapıldı.

Sokağın Sesi Haftanın Panoraması’nda; Çok ilginç bir iddia!!! “Katar’dan para gelecek, AKP milletvekili satın alacak”, haftanın en önemli ve en çok konuşulacak gündemlerinden birisi olması beklenen ve bir çok gazetenin birinci sayfa manşetinde yer alan Abdullah Gül ve Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili olarak “Meğer kardeş değillermiş” başlığı üzerinde değerlendirmelerde ve yorumlarda bulunuldu.

Yerel gündem ile ilgili olarak, son dönemde yapılan en başarılı organizasyonlardan birisi olan Toprak Bayramı ve 1.Karaova Köyler Panayırı ile ilgii Çiçek Bozoğlu tarafından yapılan sokak röportajları Kent Tv izleyicileri ile paylaşıldı.

Programın son bölümünde ise “Çukurova Tanıtım Günleri” etkinlikleri, Bodrum’da sokakta yaşamaya başlayan Suriyeli göçmenlerin dramı, Bodrum’da bir grup sendikalı sağlık çalışanı, bir sağlık memurunun, hasta yakını tarafından darp edilmesinden dolayı verdikleri tepkiler ve TARİHİNE SAHİP ÇIKAMAYAN SAYGISIZ BİR TOPLUM OLDUK başlığı ile Göktepe’deki kaya mezarları ile ilgili haberler kısa kısa yorumlandı. Program DHA Muhabiri Nilüfer Kandırmış ve Cenk Demir’in düğün haberi ile sona erdi.

Fatih Bozoğlu İle Sokağın Sesi Haftanın Panoraması programı her hafta Türkiye ve Bodrum gündemine dair bir çok konuyu röportajlar ve videolar eşliğinde analiz ederek Kent Tv izleyicilerine aktaracak.

154 Haziran Pazartesi 20:30’da yayınlanan Fatih Bozoğlu İle Sokağın Sesi Haftanın Panoraması programının tekrarlarını 17 Haziran Çarşamba günü 12:30’da, 19 Haziran Cuma günü 12:20’da ve 21 Haziran Pazar akşamı 20:30’da Kent Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.