Bodrum Gündem

KEBAP ÜSTADI ÖZ KONYALI’NIN 2. ŞUBESİ HİZMETE GİRDİ…

18.06.2015
0
A+
A-
konyalı kebap bodrumda 2 şubesi (4)Konya’nın lezzetli yemeklerini bir araya toplayan ve her keseye uygun yemek çeşitleriyle de dikkat çeken Öz Konyalı Yalıkavak’ta ki 2. şubesini törenle açtı.
Bodrum Gündem Haber
Yalıkavak Koray Yılmaz İş Merkezi’nde hizmete giren şubenin açılışına, MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun’un yanı sıra, işletmecilerin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Öz Konyalı’nın ilk şubesi 2013 yılında yine Yalıkavak’ta hizmete girmişti.
Ahmet Baran’ın işletmeciliğini yaptığı Öz Konyalı Et Lokantası, müşterilerine kebap çeşitlerinin yanı sıra, etli ekmek, tereyağlı börek, iki bıçak arası, mevlana, sulu yemekler, fırın kebabı gibi birbirinden lezzetli yöresel yemekler sunuyor.
Öz Konyalı Yalıkavak Şubelerinin İşletmecisi Ahmet Baran, firmalarının büyümeye devam ettiğini söyledi. purchase orlistat “Halka güzel hizmet verdiğimiz sürece büyüyeceğiz” diyerek konuşmasını sürdüren Baran, şöyle konuştu:
“Halkımızda inşallah bizlere destek verir. İkinci şubemizde et türü yiyecekler olacak. Adana, Urfa, Beyti kuzu şiş, bonfile, biftek tüm ızgara çeşitleri olacak. Ve çok iddialı giriyoruz. Bodrum yarımadasında başka böyle bir yer olmayacak. İnsanlar yeyince anlıyor. Ustamızın Türkiye çapında 4 tane birincilik ödülü vardır. Allah hayırlısını versin. Etlerimiz Gümüşlük’te özel kasabımız var kendi hayvanını kesiyor, kendisi yetiştiriyor, kendisi otla besliyor. Gayet doğal ve natureldir. Gözü kapalı rahatlıkla herkes yiyebilir. Bizim yiyeceklerimizin hepsi özel ancak özel dürüm spesiyalimiz var. Öz Konya’ya ait birde menekşe kebabımız var, insanlar bir yediğinde bir daha bırakmıyor. Alo paket servisimiz gece 24’e kadar sürüyor. Haftanın 7 günü açığız”
konyalı kebap bodrumda 2 şubesi (2)Açılışa MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun ile bazı MHP’li meclis üyeleri de katıldı. Tosun, açılışta yaptığı konuşmada, belediye başkanlığından kalma bir alışkanlığını açılışta yerine getirdiğini ve direk mutfağa giderek göz gezdirdiğini söyledi. Mutfağın ve çalışanların hijyenik şartlarda hizmet verdiğini gözlemlediğini belirten Tosun, şöyle konuştu:
cheap Lithium “Çok güzel bir mekan olmuş. Ben genelde belediye başkanlığımdan adettir hemen mutfağa girerim bakarım, mutfağı da çok güzel temiz. Orada da birbirinden güzel yemekleri Yalıkavaklı hemşerilerimize sunuyorlar. Ben böyle bir yerin Yalıkavak’a kazandırdığı için teşekkür ediyorum. Bu tür işletmeler ekonominin bu kadar durgun olduğu bir dönemde açılması bizleri son derece mutlu ediyor. İnşallah burası da başarılı olur”
Açılışa katılan bazı vatandaşlar ise muhteşem lezzetleri bir arada bulduklarını, umduklarından daha iyi bir mekanla karşılaştıklarını anlatarak özellikle kebapları herkese tavsiye ettiler.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.