Bodrum Gündem

RAHAT GİYİMİ İLE DİKKAT ÇEKEN,HİNDİSTAN DEMİRYOLU BAKANI BODRUM KALESİNİ GEZDİ…

18.06.2015
0
A+
A-

hindistan demiryolu bakanı Suresh Prabhu (3) buy Dapoxetine online buy Propranolol buy Cialis super active G-20 ZİRVESİNE KATILMAK ÜZERE BODRUM’A GELEN PRABHU, BODRUM KALESİNİ GEZDİ. BAKAN MÜTEVAZİ VE RAHAT GİYİMİ İLE DİKKAT ÇEKTİ.

Bodrum Gündem Haber

Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da düzenlenen G-20 zirvesine katılan ve ilçede bir süre daha tatilini sürdürdüğü öğrenilen Hindistan Demiryolu Bakanı Suresh Prabhu, Bodrum’da Kalesini gezerek incelemelerde bulundu. Prabhu, dün öğleden sonra saatlerinde Bodrum Kalesini ziyaret için konakladığı otelden ayrılarak, Bodrum merkeze geldi.

Üç koruma aracı eşliğinde ilçeye giriş yapan Prabhu, daha sonra Kale’ye girdi. Bodrum Kalesine girişi sırasında müze yetkililerince karşılanan Prabhu, mütevazi kişiliği ve rahat giyimiyle dikkat çekti. Prabhu, turizm kenti Bodrum’un yaz sıcağına fazla dayanamayarak tişört ve şortla gezintiye çıktığı gözlendi.

Yaklaşık 1 saat Bodrum Kalesi’nde kalan Hindistan Demiryolu Bakanı Prabhu, daha sonra Bodrum Müze Müdürlüğü yetkililerinin nezaretinde beraberindekilerle birlikte ilçeden ayrılarak kaldığı otele doğru hareket etti.

Prabhu’nun Bodrum’da ne kadar kalacağı konusunda bilgi edinilemedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.