Bodrum Gündem

BOFADLILAR İSPANYA’DA…

BOFADLILAR İSPANYA’DA…
19.06.2015
0
A+
A-
bofad-ispanyadaBodrum Folklor Araştırma ve Turizm Derneği (BOFAD), İspanya’da düzenlenecek olan uluslararası bir festival için Türkiye’den ayrıldı.
cheap Propranolol Bodrum Gündem Haber buy Xenical online

Furosemide online

Bodrum folklorunun yurt dışında da tanıtımı için, kurulduğu 1999 yılından itibaren çalışmalarını aralıksız sürdüren BOFAD, yeni bir festival için 44 kişilik bir kafile ile yola çıktı. Barcelona’da düzenlenen Lloret De Mar Uluslararası Folklor Festivali için İspanya’ya hareket öncesi yazılı bir açıklama yapan BOFAD Başkanı Mehmet Dirin; “Her yıl yaz sezonunu karşılama amacıyla dünyanın dört bir yanından katılımın olduğu Lloret De Mar Uluslararası Folklor Festivaline bu yıl Bodrum Belediyesi Meclis Üyelerinin görevlendirmesi ile BOFAD derneğimiz de katılıyor. BOFAD İspanya’nın yanı sıra Fransa, İtalya ve Yunanistan’da da Bodrum’u temsil edecek. 1999 yılından beri yurt dışı festivallerine katılan BOFAD olarak dünyada önemli bir yer tutan bu turizm festivaline katılarak Bodrum’un tanıtımını en iyi şekilde yapacak. Bodrum’un tanıtımı için bu görevi bize layık gören başta Bodrum Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kocadon olmak üzere tüm meclis üyelerimize ve yazışmalarda bize yardımcı olan Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne teşekkür ederiz” dedi.
Yaklaşık 13 gün sürecek olan bir seyahat programının ardından Bodrum’a dönecek olan BOFAD kafilesi, ayrıca Yunanistan’ın Selanik şehrinde bulunan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünyaya geldiği evi de ziyaret edecek.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.