Bodrum Gündem

BEŞİKTAŞ BAŞKANI FİKRET ORMAN KARTAL YUVASINI AÇTI

22.06.2015
0
A+
A-
_ABL1116 buy Kamagra online Yalıkavak Mahallesi’ndeki Palmarina’da hizmete giren, Kartal Yuvası’nın 68’inci şubesinin açılışına katılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Bodrum Gündem Haber
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Demba Ba için Çin’in Shanghai Shenhua takımından gelen teklife, “Demba Ba önemli bir oyuncu. Teklif Çin’den de gelir, başka yerlerden de gelir. Şuanda bizim açımızdan gitmesinde bir sakınca yok” dedi.
Fikret Orman, son günlerde gündemde olan Senegalli oyuncu Demba Ba’nın Çin’in Shanghai Shenhua takımıyla ilgili çıkan haberlere yanıt verdi. Demba Ba’nın önemli bir futbolcu olduğunu ifade eden Orman, “Teklif Çin’den de gelir, başka yerlerden de gelir. Şuanda bizim açımızdan gitmesinde bir sakınca yok. Galiba oyuncuyla görüşülmüş. Bize geldikten sonra bakarız. Şuanda daha oluşmuş bir şey yok” diye konuştu.
Bir gazetecinin sorduğu, “Demba Ba’nın İngiltere futbolu Türk futbolundan daha iyi gibi köşe yazıları var” sorusu üzerine ise “Demek ki gitmek istiyor yanıtını verdi. Propranolol 40mg
Fikret Orman, önümüzdeki günlerde yapılması planlanan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlık seçimleriyle ilgili sorulan bir soruya ise şu yanıtı verdi:
“Biz tavrımızı net açıkladık. Kulübümüzde başkanlık yapmış bir kişiyi, Yıldırım Demirören’i federasyon başkanı olarak devam etmesi yönünde destekliyoruz. Onunla alakalı imzalarımızı verdik. Kongre, kongrede kazanılır. Başka adaylar var mı, kongreye aday olarak girebilecekler mi o gün belli olacak. Bizim tavrımız net yani.”
Yapılan konuşmaların ardından Kartal Yuvası’nın 68’inci şubesinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Fikret Orman’ın yanı sıra Palmarina Holding’in patronu iş adamı Mübariz Mansimov, eski siyasetçilerden Mehmet Ağar, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile Bodrum Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda taraftar katıldı.

 

Natrexone Buy

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.