Bodrum Gündem

ÖNCE BABALAR, SONRA ÇOCUKLAR YARIŞTI

22.06.2015
0
A+
A-
Beşiktaş Bodrum Basketbol Okulu düzenlediği bir etkinlikle, hem 1. yılını hem de Babalar Günü’nü kutladı.
Bodrum Gündem Haber purchase Accutane
Bugün öğle saatlerinde Era Yelken Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe Beşiktaş Bodrum Basketbol Okulu öğrencileri, eğitmenler ve aileleri katıldı.
Okulun 1. Yaşgünü pastasının kesilmesinin ardından zorlu parkura geçildi. Eğitmenlerin yarış ve parkur ile ilgili bilgilendirmelerinin ardından önce babalar sonra çocuklar Kartal Parkurları’nda kıyasıya yarıştı.
Yarış öncesi Kent Haber’in sorularını yanıtlayan Beşiktaş Bodrum Basketbol Okulu sorumlusu Bahar Öztoprak şöyle konuştu:
“Beşiktaş Bodrum Basketbol Okulu olarak 1. yılımızı kutluyoruz. Yarın da yaz okulumuz başlıyor. Bugün burada hem Babalar Gününü kutluyoruz, hem de yaz okulumuz adaptasyonu için toplandık. Bu yaz çocuklarımız burada çok eğlenecek. Dolu dolu sporlarını yapacaklar, bir yandan da doğal ortamda spor branşlarını öğrenecekler. Onlara çok güzel parkurlar hazırladık, adını da Kartal Parkurları koyduk. Yaz boyunca burada yarışacaklar. Çocuklar sabah basketbol ve jimnastik yapacaklar. Öğleyin, sırasıyla satranç , İngilizce ve Almanca drama, yüzme, yelken ve sonrasında parkur oyunlarımız olacak. Kartal Parkurları’mız yaz okulu saatleri haricinde dışarıdan kullanıma açık olacak. Eğlenmek isteyen, doğumgünü kutlamak isteyen ya da yarışmak isteyen yetişkinlerimiz buraya gelip hocalarımızın kontrolünde burada vakit geçirebilirler” Toradol online dedi.
Kartal parkurlarının hazırlamasında büyük emek veren parkur sorumlusu Celal Doğan ise şu ifadeleri kullandı:
“Uzun süredir uğraşıyoruz. Yeterli güvenlik önlemlerini aldık. Ben Bodrum Kartalları’na böyle bir etkinlik gerçekleştirdikleri için çok teşekkür ediyorum. Umarım bütün sezon bugünkü gibi eğlenceli bir şekilde geçer” dedi.
Çeşitli ikramların da yapıldığı etkinlik akşam saatlerine kadar devam etti.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.