Bodrum Gündem

PİNA’DAKİ HALEP ÇAMLARINI BETONLA ÖLDÜRÜYORLAR!!!

23.06.2015
0
A+
A-
buy Lithium online
pina_yarimadasi_halep_camlari (3)Pina Yarımadasında Dünyada nadir bulunan Halep Çamları hızla yok olmaya devam ediyor. Otel inşaatının devam ettiği bölgede ise Halep çamlarının üzerine atılan dev hafriyatların Dünyada nadir bulunan Halep çamlarının gövdelerine büyük zarar veriyor. buy Clonidine Online buy Retin-A
Bodrum Gündem Haber
Pina Yarımadası üzerinde devam eden dev otel inşaatları yapımına başlandığı günden bu yana doğaseverlerin, sivil toplum örgütlerinin ve her kesimden vatandaşın tepkisine neden olmuş, konu meclis gündemine de taşınmış, ancak çok katlı otel inşaatlarının yapımı durmamıştı. Kamuoyu yanan orman alanları üzerine yapılan çok katlı tesislere tepki gösterirken şimdi de, inşaat faaliyeti nedeniyle nadir bulunan Halep çamlarının göz göre göre kurutulduğu ortaya çıktı.
Edinilen bilgilere göre, yapımına devam edilen otel inşaatlarına beton taşıyan beton mikserleri, otel inşaatlarına giden yol boyunca artık betonlarını ormanın içine dökünce bazı Halep çamlarının kuruduğu gözlenirken, çevreye atılan hafriyatlarda ormanın derinliklerine kadar gidiyor.
Otel inşaatına giden yol boyunca yaklaşık 50 metrede bir ormanın içine atık betonların döküldüğü görülürken, bazı Halep çamlarının kökleri tamamen beton ile kaplanmış. Kökleri beton ile kapanmış Halep çamlarının bazılarının kuruduğu, bazılarının ise yaşam savaşı verdiği gözleniyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.