Bodrum Gündem

ŞAMPİYONLAR DAVULLU ZURNALI KARŞILANDI…

ŞAMPİYONLAR DAVULLU ZURNALI KARŞILANDI…
23.06.2015
0
A+
A-
Natrexone order
optimist-şampiyonları-bodrum_215-21 Haziran tarihleri arasında, Sinop Karadeniz Yelken Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşen Optimist Türkiye Şampiyonasında birinci olan Efe Tulcalı ile üçüncü olan Murat Kartal için karşılama töreni düzenlendi.
Bodrum Gündem Haber
Optimist sınıfında toplam 151 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada, Bodrum ekibi şampiyonluk kupasını Era Yelken Kulübü sporcusu Efe Tulcalı üçüncülük kupasını ise yine aynı kulüpten Murat Kartal ile havaya kaldırdı.
Başarılı yelkenciler için Era Yelken Kulübü önünde davullu zurnalı bir karşılama töreni düzenlendi. Çiçekler ve konfetilerle sporcuları karşılayanlar arasında yelkencilerin aileleri ve kulüp arkadaşları hazır bulundu. Omuzlara alınan başarılı sporcular ile yakınlarının sevinçleri görülmeye değerdi.
Optimist Türkiye Şampiyonu olan başarılı yelkencimiz Efe Tulcalı Kent Haber’e yaptığı açıklamada şunları söyledi;  Anti Fungal “Şampiyonanın ilk etaplarında biraz zorlandım sonradan toparladım ve fark açtım. Kupayı aldım. Çok heyecanlıyım konuşamıyorum”
Era Yelken Kulübü idarecilerinden Ayşe Dalgacı bugünlere gelmelerinde kulüp başkanı Erman Aras’ın büyük payının olduğuna dikkat çekerek ; “Çok Türkiye şampiyonları çıkardık. Bugünde Efe Türkiye şampiyonu, Murat Kartal ise Türkiye üçüncüsü oldu. Çocuklarımızla gurur duyuyoruz” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.