Bodrum Gündem

BU GEMİLER BODRUM KALESİNDEN DE BÜYÜK…

BU GEMİLER BODRUM KALESİNDEN DE BÜYÜK…
25.06.2015
0
A+
A-
pattern baldness treatment purchase Lasix bodrum-kalesinden-de-büyük-gemi-1Bodrum’a sabah saatlerinde demir atan iki kruvaziyer ile 4 bin 854 yolcu geldi.
Bodrum Gündem Haber buy Cialis soft tabs
Sabah saatlerinde Bodrum’a gelen Malta bayraklı 295 metre uzunluğundaki “Mein Schiff 3” ve Bahama bayraklı 245 metre uzunluğundaki “Rhapsody Of The Seas” adlı yolcu gemileri Bodrum Gemi Yanaşma İskelesine yanaştırıldı.
Yunanistan’ın Mikonos Adasından gelen “Mein Schiff 3” adlı gemide çoğunluğu Alman uyruklu 2 bin 570 yolcu ve bin 14 gemi personeli bulunuyor. Kuşadası’ndan ilçeye gelen “Rhapsody Of The Seas” adlı gemide ise çoğunluğu ABD, İngiltere ve Kanada uyruklu 2 bin 284 yolcu ile 783 personel yer alıyor.
Gemiden inen yolcular, gümrük işlemlerinin ardından barlar sokağında gezdi, hediyelik eşya satan mağazalardan bol bol alışveriş yaptı. Bodrum Kalesi, Antik Tiyatro ve Myndos Kapısı gibi tarihi bölgeleri de ziyaret eden turistler, hatıra fotoğrafı çektirdi.
Akşam saatlerine kadar limanda kalacak kruvaziyerlerden Mein Schiff 3’ün Sicilya’ya hareket edeceği, Rhapsody Of The Seas’ın ise Yunanistan’ın Rodos Adasına gideceği bildirildi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.