Bodrum Gündem

ERDOĞAN KAYALAR’IN BEŞİNCİ KİTABI “TURGUTREİS”…

ERDOĞAN KAYALAR’IN BEŞİNCİ KİTABI “TURGUTREİS”…
25.06.2015
0
A+
A-

erdogan-kayalar-(2)Erdoğan Kayalar’ın kitabı “Turgut Reis” için imza günü yapıldı. Bodrum’da yaşayan Araştırmacı-Yazar Erdoğan Kayalar, beşinci ve son kitabı “Turgut Reis”i, Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Amiral Turgut Reis’i anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen imza gününde tanıttı. 

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen imza gününe Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Funda Akçalı, Bodrum Belediyesi Birim Müdürleri ve sorumluları ile Türsab Bodrum Bölgesel Yürütme Kurulu Başkan Sevinç Gökbel başta olmak üzere kitapseverler katıldı. Yazara kitaplarını imzalatan okurlar, aynı zamanda kitap hakkında yazar ile söyleşi de yaptılar.

Kitabının oluşumu aşamasında yerli ve yabancı kaynaklardan da yararlanan yazar kitabında ünlü Türk denizcisi Amiral Turgut Reis’in yaşamını belgeleriyle birlikte okura sundu. Kitap okurlara ücretsiz olarak dağıtıldı.

Araştırmacı-Yazar Erdoğan Kayalar, daha önce derlediği Proscar online buy Premarin online “Osmanlı Arşivinde Bodrum”, “Önce İnsan”, “Belgelerle Gemi Yanaşma İskelesi-Seyir Defteri”, “Rakamlarla Bodrum’94” adlı kitaplarını da okuyucuyla buluşturmuştu.

Prozac price erdogan-kayalar-(3)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.