Bodrum Gündem

40 FARKLI IRKTAN 200 KÖPEK BODRUM’DA BULUŞTU

40 FARKLI IRKTAN 200 KÖPEK BODRUM’DA BULUŞTU
29.06.2015
0
A+
A-

sildenafil 40-farklı-ırktan-200-köpek-yatıştıBodrum’da bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve Türkiye’nin birçok bölgesinden 40’dan fazla ırkta 200’e yakın köpeğin katıldığı yarışmada, renkli görüntüler yaşandı

Bodrum Gündem Haber

Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu (KIF) ile Bodrum Belediyesince, Bodrum’da “Köpek Irk Standartları Yarışması” yapıldı. Gümbet dolgu alanında düzenlenen yarışmaya, yaklaşık 20 ilden 40 ırka, 200’den fazla köpek katıldı.

Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu Asbaşkanı Ozan Belkıs, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bodrum’da yerli ırklarında dahil olduğu, ulusal köpek ırk standartları yarışmasının üçüncüsünü gerçekleştirdiklerini söyledi.Yarışmayı düzenli olarak haziran ve temmuz ayı içerisinde yaptıklarını anlatan Belkıs, “Burada 200’den fazla köpek ve 40’dan fazlar ırk köpek yer alıyor. Her yaş grubundan köpeğe sahibiz. İki rinkte köpekleri yaş gruplarına ve cinsiyetlerine göre değerlendirmeye başlayacaklar. Irkların değerlendirmesinin ardından da final bölümü olacak” dedi.

Irkın en iyisi seçilmiş köpeğin yarışma için en iyi dereceyi almış köpek olduğunu anlatan Belkıs, şöyle konuştu: “Her ırkın birincisi olmuş köpek kinoloji anlamda en iyi dereceyi almış köpek oluyor. Misafir çocukların köpekle birlikte zaman geçiriyor. Çocuklar köpeklerle yakın temasta da bulunabiliyor.” how to buy Plan B diflucan without prescription Belkıs, yarışacaklar köpekler arasında Polonya’dan çoban köpeği, Alman çoban köpeği, Türk çoban köpeği ırklarından akbaş ve kangalın yanı sıra Border Kollie gibi cins köpeklerin de olduğunu kaydetti. Yapılan yarışmaların ardından kendi ırklarında en iyi seçilen köpeklerin sahiplerine çeşitli plaket ve ödüller verildi.

Öte yandan sahiplerince alana getirilen ve daha önceden de dereceye girmiş bazı köpeklere hayvan severlerin büyük ilgi gösterdiği gözlendi.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.