Bodrum Gündem

AYŞE KULİN, YENİ KİTABI İÇİN BODRUMLU OKURLARI İLE BULUŞTU

29.06.2015
0
A+
A-

ayşe-kulin-imza-günüBodrum ilçesindeki bir alışveriş merkezinde bulunan kitap evinde yeni kitabı için imza günü düzenleyen Ayşe Kulin, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı. İlk olarak Bodrumla ilgili konuşan Kulin, Bodrum’da olmanın kendisine huzur ve mutluluk verdiğini söyledi.

Bodrum Gündem Haber

Bir hafta daha Bodrum’da kalacağını ifade eden Kulin, “Bodrum benim için tatili ifade ediyor, gençliğimi ifade ediyor. Bodrum’u ilk keşfedenlerdenim. Bodrum’a ilk kez 1961 yılında geldim. O tarihte Bodrum’da bir tane turistik otel vardı. Yer bulamadık ve pansiyonda kaldık” dedi.

Kulin, Türkiye’deki yazarlarla ilgili sorulan bir soruya ise “Türkiye’de çok iyi yazarlarımız var ve her konuda dünyadaki akımları takip ederek yazıyorlar” yanıtını verdi.

Türkiye’de çok kabiliyetli yazarların yetiştiğine işaret eden Kulin, “Gençler arkamızdan müthiş geliyorlar. Eminim bizi daha iyi ufuklara taşıyacaklar” order Indocin cheap Baclofen 25 mg ifadesini kullandı.

Artık yaşayacak az bir ömrünün kaldığını ve kitap yazmaya devam edeceğini anlatan Kulin, şöyle konuştu: “Çok bereketli bir yazarım. Bir yayıncı bulmak için çok yıllar beklediğim için çok kitap çıkartıyorum. Az vaktimin kaldığını düşünüyorum. Ama çok söyleyecek sözüm var. Önümde bir 20 sene varsa da yazılar yazmaya devam edeceğim.” Buy Prozac no prescription

Ayşe Kulin, 7 Haziran’da yapılan genel seçimlerin ardından koalisyon çalışmalarına ise “Koalisyonun kurulmasını arzu ediyorum. Çünkü boşluk olmaz, ikinci bir seçim hiç olmaz. Ama bu koalisyon ne kadar başarılı olur bilinmez. Çünkü çok zorlu bir kocayla yatağa girecek bir eş aranıyor. Bakalım ne olacak” diye konuştu.

Kulin, yüzlerce hayranının akınına uğradığı imza gününde, okuyucularıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.