Bodrum Gündem

HALK PLAJLARI HAZIR… BODRUM’DA 4 BİN ŞEZLONG ve ŞEMSİYE DAĞITILDI…

29.06.2015
0
A+
A-
buy albuterol
bodrumda-plajlara-4-bin-şezlong-ve-şemsiye-2Bodrum Belediyesi yaptığı çalışmalarla halk plajlarının eksiklerini tamamladı.
Bodrum Gündem Haber buy Vermox online Buy Topamax on line
İlçe genelinde bir süredir devam eden sahil düzenleme çalışmalarında sona gelindi. Çalışmaların tamamlandığı bölgelere şezlongların dağıtımını yapan ekipler, Gündoğan merkez ve Gündoğan Küçükbük’teki halk plajı ile Gölltürkübü Mahallesi’ndeki Gölköy ve Türkbükü bölgelerinde yer alan halk plajlarına şezlong ve şemsiyeleri yerleştirdi. Ekipler, belirtilen bölgelerde kadın/erkek tuvaletleri ve engelli rampalarını da inşa ederek vatandaşın hizmetine sundu. Belediye ekipleri Yarımada genelinde ayrıca Turgutreis, Akyarlar, Ortakent-Yahşi, Bitez, Gümbet ve Yalıçiftlik halk plajlarına da şezlong ve şemsiyelerin de dağıtımını yaptı.
En son Bodrum ilçe merkezindeki Bodrum Belediyesi Paşatarlası Halk Plajı’na ihtiyaca göre şezlong ve şemsiye yerleştiren ekipler, kadın/erkek tuvaleti ve engelli rampasını da inşa ederek bölgedeki çalışmalarını tamamladı. İlçe merkezindeki çalışmalar, Kumbahçe’de yapılacak olan düzenlemenin ardından bitirilecek.
Yarımada genelinde sekiz bölgede bulunan halk plajlarındaki düzenleme çalışmalarında sona gelen ekipler, ufak çaptaki eksiklerin giderilmesi için ise çalışmalarını ilçe genelinde hızla sürdürüyor.
Çalışmalar kapsamında yaklaşık 4 bin şezlong ve şemsiyenin plajlara dağıtımı yapılırken, bölgede görevlendirilen personel de plajların temizliğini gerçekleştiriyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.