Bodrum Gündem

KOS’A JET-SKİ İLE KAÇMAYA ÇALIŞMIŞLAR

KOS’A JET-SKİ İLE KAÇMAYA ÇALIŞMIŞLAR
29.06.2015
0
A+
A-

JET-SKİ-İLE-KAÇMAYA-ÇALIŞMIŞLAR order Nolvadex Bodrum’dan Yunanistan’ın Kos Adasına geçmek isteyen göçmenler ne zaman tanıyorlar, ne de araç. karşıya geçmek için girişimde bulunan kaçak göçmenlerin yakalanan son yöntemi ise Jet-Ski oldu.

Selçuk Şimşek/Bodrum Gündem Haber
treatment with Dapoxetine buy Disulfiram
Bodrum’da son aylarda gittikçe artan yasa dışı sınır geçişlerinin önüne geçmek için Sahil Güvenlik görevlileri gece gündüz çalışırken, göçmenlerde Avrupa’ya ulaşmak için her yolu deniyorlar. Bugüne kadar sürat teknesinden, zodyak bota kadar birçok deniz aracıyla karşıya geçmek için girişimde bulunan kaçak göçmenlerin yakalanan son yöntemi ise Jet-Ski oldu.
Yarımadanın Yunan Adalarına en yakın kıyısı olan Turgutreis bölgesinde yakalanan kaçaklar ve onları su jeti ile karşı kıyıya götürmeye çalışan sürücü adeta şaşkınlık yarattı. Su jeti sürücüsü L.B.’nin, daha önce birkaç kez göçmenleri Kos Adasına kaçırdığı ihbarını alan Turgutreis Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, şahsı yakın takibe aldı. L.B. bugün öğle saatlerinde anlaştığı 2 Suriyeliye can yeleği giydirdikten sonra su jetine bindirdi.
İki kişilik su jetine binen üç kişinin Yunan adasına doğru yola çıktığı bilgisini alan TCSG-11 Nolu Turgutreis Sahil Güvenlik Botu, Çatalada önlerinde su jetinin önünü kesti. Bota alınan kaçaklar ve su jeti sürücüsü Turgutreis’e getirildi.
İşlemlerinin tamamlanmasının ardından sürücü L.B.’nin göçmen kaçakçılığı suçlamasıyla adliyeye sevk edileceği öğrenildi

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.