Bodrum Gündem

KONACIK’I ELEŞTİREN ÇEVRECİLER GÖKTEPE’Yİ GÖRMEZDEN GELİYOR…

KONACIK’I ELEŞTİREN ÇEVRECİLER GÖKTEPE’Yİ GÖRMEZDEN GELİYOR…
02.07.2015
0
A+
A-

buy Proscar order Topamax maviyol-girişimi-mhp-ziyareti-mehmet-tosun644, 645 ve 648 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK)’lerin birçok çevre kanununa ve uluslararası bazı sözleşmelere aykırı olduğunu belirterek bunların derhal yürürlükten kaldırılması gerektiğini savunan Maviyol Girişimi Platformu üyeleri, MHP İlçe Başkanı Mehmet Tosun ile de görüştü. Başkan Tosun çevrecileri sert bir şekilde eleştirdi…

Selçuk Şimşek/Bodrum Gündem buy Nexium

Yaptıkları çalışmaları içeren raporu MHP Bodrum İlçe Başkanı Tosun’a sunan heyet üyeleri konuyla ilgili görüşlerini, benzer cümleler ile burada da dile getirdi. Ziyaretçilerini dinleyerek raporu inceleyen MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun, konunun TBMM’de çözülebilecek bir mesele olduğunu ve bununla ilgili MHP’nin de destek verebileceğini ifade etti.
TOSUN’DAN ÇEVRECİLERE SİTEM VE SERT ELEŞTİRİ…
Mavi Yol Girişimi üyelerinin Ak Parti’ye yaptığı ziyarette dile getirilen eleştirilerin bir benzeri de MHP’de yaşandı. Bodrum’da çevre sorunları konusunda öne çıkan bazı kesimleri çevre sorunlarına tepki gösterirken çifte standart uygulamak ve partizanlıkla suçlayan Başkan Tosun özellikle Adalıyalı ve Göktepe’de yaşananlara karşı çevrecilerin tutumunu sert sözlerle eleştirerek; “Bodrum’da çevre konusunda, yapılaşmalarla ilgili tek taraflı bir bakış açısı var. Ciddi suistimaller var. Şu anda biz belediye başkanı olsaydık, çevrecilerin hepsi ayaklanır belediyeyi basardı. O konuda, Bodrum’da ki Mavi Yol Girişimi’nin iyi niyetli çabasına birşey söylemiyorum. Ama Bodrum’da yaşayanlar olarak biraz iki yüzlü bir çevrecilik anlayışımız var. Bunu değiştirmek gerekiyor. Adalıyalı’da arazi devletin, tahsisi veren Turizm Bakanlığı, ruhsatı veren Bodrum Belediyesi. Günlerce çevre eylemi yapıldı. Belediye Başkanı’nın o yatırımcıyı çağırıp, ‘Burada yatırım yapmıyorsun. Burası hassas bölge’ demesi ve durdurması lazım. Biz izliyoruz şu anda bu gelişmeleri. Konacık’ı betonlaştırdınız diye eleştirenler, bugün Göktepe’ye göz yumuyor. Bunların hepsini kaydediyoruz. Göktepe’de parsel ikiye bölünüyor, mezarlar bir tarafa ayrılıp diğer tarafa inşaat yapılıyor” dedi.
MHP İlçe Başkanlığındaki ziyaretin tamamlanmasının ardından heyet CHP Bodrum İlçe Başkanlığına giderek burada İlçe Başkanı Recai Seymen ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile toplantı yaptı. CHP Bodrum İlçe teşkilatından tam destek alan Maviyol Girişimi Platformu üyelerinden oluşan grup son ziyaretlerini ise HDP İlçe Başkanlığına gerçekleştirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.