Bodrum Gündem

GÜMÜŞLÜK DEREKÖY’DE ÇIKAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINAMIYOR !!!

05.07.2015
0
A+
A-
where can i buy Plavix
bodrum gümüşlük yangın bodrum gündem (41)Bodrum’da makilik alanda çıkan ve rüzgarın etkisiyle yerleşim yerlerine kadar ulaşan yangın, havadan ve karadan söndürülmeye çalışılıyor.
Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber Buy Prozac
Bodrum’a bağlı Gümüşlük Mahallesi Dereköy mevkiindeki otluk ve makilik alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Sabah saatlerinde başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle geniş bir alana yayıldı. Akşam saatlerinde 30 hektarlık alanı etkileyen yangın evlere kadar ulaştı. Bir çok yanma tehlikesi yaşıyor.
Bodrum Orman Şefliğine bağlı orman işçileri ile Muğla Büyükşehir Belediyesine ait çok sayıda itfaiye ekibi bölgeye sevk edilmesine karşın ekipler kayalık ve dik arazide etkili olan yangına müdahale etmekte zorluk çekiyor.
Yangının rüzgarla birlikte büyümesi ve yerleşim yeri yakınlarına ulaşma tehlikesi bulunması üzerine, Milas Orman İşletme Müdürlüğü’nden uçak desteği istendiği de aldığımız bilgiler arasında.
Bölgeye sevk edilen bir uçak, itfaiyenin ulaşamadığı bölgelere müdahale etmeye devam ediyor. Bazı arazi sahipleri de yangın söndürme çalışmalarına destek verirken, yaklaşık 30 hektarlık alanın zarar gördüğü yangın saat 20:00 itibarı ile henüz kontrol altına alınmadı.
Gazeteci arkadaşlarımız Ali Ballı, Selçuk Şimşek ve Mehmet Can Meral olay yerinde görüntü almaya devam ediyorlar. Gönüllü mühabir arkadaşımız Hüseyin Özgök’te olay yerinden fotoğraflar göndermeye devam ediyor.

order Xenical online

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.