Bodrum Gündem

ECZACI NUR KAFİYE GÜLTEKİN VEFAT ETTİ…

07.07.2015
0
A+
A-
eczacı Nur Kafiye Gültekin vefat (1) buy Retin-A KEFELİ VE GÜLTEKİN AİLELERİNİN ACI GÜNÜ!

cheap Retin-A Order Lamisil

Uzun yıllardır yaşamını Bodrum’da sürdüren ve 15 yıldır ilçede eczacılık yapan, işadamı Yaşar Kefeli’nin baldızı Eczacı Nur Kafiye Gültekin (65) yakalandığı akciğer kanseri hastalığına yenik düştü.
Bodrum Gündem Haber
Bir süredir hastalıkla mücadele eden Gültekin, kemoterapi tedavisine başladı. Gültekin, tedavi sürecindeyken Bodrum Devlet Hastanesinde hayata gözlerini yumdu. Gültekin’in ölümü, ailesi başta olmak üzere sevenlerine büyük üzüntü yaşattı.
Bodrum iş dünyasının yakından tanıdığı isimlerden biri olan Yaşar Kefeli yaptığı açıklamada, Nur Kafiye Gültekin’in akciğer kanseri hastalığına yenik düştüğünü belirterek :  “Akciğer kanseri rahatsızlığı vardı. Bir süre tedavi gördü. Daha sonra kemoterapiye karar verildi. Bu tedavinin ilk devresinde o süreci atlatamadı. Çünkü akciğerler yeterli oksijen üretemiyordu sonuçta kendisini kaybettik. Kendisi eczacıydı ve 15 yıldır Bodrum’da görev yapıyordu. Ölümüne çok üzüldük. Hepimizin başı sağolsun” dedi.
Gümbet Saldır Şeyh Türbe Caminde öğle namazının ardından düzenlenen cenaze namazına, MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun, MHP eski ilçe başkanı Asım Başaran, MHP’li Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri ile İnşaat Mühendisleri Odası Bodrum Temsilcisi İlhan Özyiğit ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Gültekin’in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından omuzlarda taşınarak Türbe mezarlığında toprağa verildi.
Bodrum Gündem Gazetesi olarak Nur Kafiye Gültekin‘e Allah’tan rahmet Kefeli ve Gültekin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.