Bodrum Gündem

BODRUM PAHALI LAHMACUN HABERLERİ İLE ANILMASIN…

BODRUM PAHALI LAHMACUN HABERLERİ İLE ANILMASIN…
08.07.2015
0
A+
A-
bodrumda-lahmacunUlusal ve yerel basında çıkan Beşiktaşlı ünlü futbolcu Gökhan Töre’nin 7 lahmacun ve 4 ayrana 387 lira hesap ödemesiyle ilgili çıkan haberlere, Bodrumlu turizmciler tepki gösterdi.
Bodrum Gündem Haber Tadalafil without prescription isotretinoin online
Türkiye Seyehat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Bodrum Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel, Gökhan Töre’nin deniz ortasında lahmacun yerine balık yemesini beklediğini ifade ederek, bu haberlerin eğer kötü bir hizmet vede hak edilmeyen bir ücret tarifesi uygulandıysa yanlış olduğunu söyledi.
DETAYLARINI BİLMEK LAZIM…
Tekneye lahmacun siparişi verilmesine şaşırdığını anlatan Gökbel, “Ben balık yemelerini beklerdim. Yenilenin ne olduğunu, kalitesinin ne olduğunu bilmeden bir fikir yürütmek yanlış olur. Ama herşeyden önce Bodrum’a yazık etmeyelim derim” dedi.
sevinç gökbelSezonun başlamasında, bitişinde ve ortasında zaman zaman Bodrum’un pek çok konulara alet edildiğini öne süren Gökbel; “Ben bu haberi yapana yanlışlığın üzerine gittiği için teşekkür ediyorum, ama gerçek nedir onu bilmiyoruz. 3 milyar da ödenen yer var, altın tepsi içinde yapılan bir servise bedel budur. Ama Bodrum’da lahmacunun fiyatı bu demek, ne Bodrum’a ne o tesise ne de o yiyen kişiye pek yarar sağlamıyor. Üzücü olan Bodrum’un bu konularda pek sık kullanılması, başvurulması. Bodrum’da bu türlü yanlış uygulama yapan işletmecilere hep birlikte dur diyelim. Ama burada her türlü deniz üstünde, karada her türlü özgürlüğünü yaşayan ve güven içinde tatillerini geçiren insanlar için de Bodrum’un başka hak ettiği şeyler var. Bu yönleriyle de gündeme gelmesi lazım. Kimseyi kandırmadan turizm yapalım. Bütün sektörü bir lahmacunla bu kadar meşgul etmeyelim. Şu anda hepimizin o kadar büyük konuları var ki lahmacun değil bugün için ülkemizin birliği dirliği buna ihtiyacımız var bence” dedi.
BU MAGAZİNSEL BİR HABER…
Bodrum Otelciler Derneği Genel Sekreteri Orhan Kavala, yapılan haberlerin magazin haberi olduğunu belirterek, yaşanan olayı Bodrum orhan kavalageneline yaymamak gerektiğine işaret eden Kavala; “Bu nevi olaylarda yetkili merciler tarafından incelenip gereği yapılmaktadır. Bunlar hiç istemediğimiz bir olaydır. Ama maalesef bu tür olaylar olmaktadır. Bu magazinsel bir haberdir. Bu tür haberler Bodrum turizmini bilmeyenler açısında sanki Bodrum’da her şey böyleymiş gibi algılanıyor. Ama Bodrum’da her keseye uygun restoranlar, otel, tekne vardır. Bu tür haberlerin dikkate alınmamasında yarar var” dedi.

Disulfiram online

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.