Bodrum Gündem

CHP BODRUM GENÇLİK KOLLARI BAŞKANINDAN SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN YAKIŞIKSIZ MESAJLAR…

CHP BODRUM GENÇLİK KOLLARI BAŞKANINDAN SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN YAKIŞIKSIZ MESAJLAR…
09.07.2015
0
A+
A-

sami-algın-sosyal-medya-mesajı-ile-chpBodrum Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Sami Algın facebook hesabından yayınladığı bir mesajla ortalığı ayağa kaldırdı.

Selçuk Şimşek/Bodrum Gündem

Sami Algın’ın önceki gün gece saatlerinde hesabından yazdığı, “Hizmet anlayışı esnafı cezalandırmak olan bir sürü cahil ordusundan oluşan başları o…. çocuklarının çektiği anlayışlarının kendilerine hizmet ettiği bu kimselerin ta gelmişini geçmişini… halkçılık anlayışını özümseyememiş insanların ekonomik güçlerinden dolayı elde ettiği yada ekonomik güç kazanmak için geldiği makam mevkinin ta geçmişini. nerede ne kadar varsa…” buy Asacol gibi küfürlü kelimeler içeren yakışıksız mesajlar CHP’de adeta deprem etkisi yarattı.

Yazdığı mesaj hakkında kendisi ile görüşmek istediğimiz Sami Algın’ın cep telefonu kapalı olduğu için ulaşılamadı.

Telefonla görüşünü aldığımız CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai yaşanan gelişmeler hakkında şu ifadeleri kullandı; “Gençlik ve Kadın Kolları Başkanlıkları, İl Merkezine bağlı ve İlçe Teşkilatlarından ayrı birimlerdir. Bunların kendilerine ait MYK’ları vardır. Bu birimler bağlı oldukları il ve ilçe başkanlıklarıyla koordineli çalışmak zorundadırlar. Bizden yönetim olarak bağımsız çalışırlar. Sosyal Medyada yer alan yazı İl Gençlik Kolları Başkanlığı bilgisindedir. Takdir onlarındır. Gelişmeleri takip ediyoruz” order Paxil dedi.

Konu hakkında telefonla görüşlerine başvurduğumuz Muğla CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Mahir Akgül ise ” Online Xenical buy Yazıyı gördüm, ben bu yazının yerel yönetime yönelik mi yoksa genel olarak mı yazıldığını bilmiyorum. Bu konuda net bir cevap vermem, açıklama yapmam yanlış olur. Bodrum’a gelip kendisini ile görüşeceğim” dedi.

Sami Algın tarafından yazılan bu yakışıksız ve küfür içerikli mesaj ile kimleri hedef aldığı ise tam olarak anlaşılamadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.