Bodrum Gündem

MUSKİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI…

11.07.2015
0
A+
A-

MUSKİ Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi1Olağanüstü Genel Kurul’da, Kamu Kurumlarının ve Belediyelerin ‘Su Satış Ve Hizmet Tarifesi Değişikliği’ Onaylandı…

cheap Levitra Bodrum gündem Haber

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü Olağanüstü Genel Kurulu, Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı sonrasında yapıldı. Büyükşehir Belediyesi 1 Nolu Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan Olağanüstü Genel Kurul’da 6 madde görüşüldü ve karara bağlandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi meclis üyelerinden oluşan ve başkanlığını Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün yaptığı toplantıya MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, Genel Müdür yardımcıları Gürbüz Karabulut ve Cem Yaşar’ın yanı sıra Daire Başkanları ve Müdürler de katıldı.

Olağanüstü Genel Kurul’da Muğla 2. İdari Mahkemesi’nin kararına göre, ‘Su Satış ve Hizmet Tarifesi Değişikliği’ uygun hale getirildi. Ayrıca, ‘Elektrik, Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı kurulması maddesi kabul edilerek, MUSKİ’nin daire başkanlığı sayısı 9’a çıkarıldı.

MUSKİ Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi4 Indocin online Belediyeler ve Resmi Kurumlar tarifelerinde değişiklik yapıldığını belirten MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, “Bilindiği gibi su satış tarifemizde hizmetlere ilişkin tüm maliyetler hesaplandıktan sonra bunlar üzerinden su tarifeleri oluşturulmaktadır. Su satış tarifemizde Belediyelerin kamu hizmeti sunmalarında yeşil alan ve park bahçe hizmetleri nedeniyle daha çok su kullanımları kaynaklanan Resmi Kurumlar ve Belediyeler için ayrı ayrı tarife uygulanmıştır. Ancak diğer resmi kurumlar kendilerinin de il içinde belediyeler ile benzer kamu hizmetleri sunduğu gerekçesiyle su bedellerine itiraz etmiştir. Bunun üzerine durum değerlendirilmesi yapılarak Genel Kurulumuzun da onayıyla Su Satış Tarifesinde ‘Resmi Kurumlar ve Belediyeler’ ile ‘Tüm Kamu Kuruluşları Yeşil Alanları’ olarak iki ayrı tarife belirlenmiştir. Böylelikle yeşil alan kullanan tüm kamu kuruluşları arasında eşitlik sağlanmıştır. Hayırlı olsun” Strattera Buy dedi.

Yorumlar

  1. fikret karataş dedi ki:

    konunun öznesi halkımızı nereye koymuşlar? İnsan ondan söz etmemekten dolayı utanır biraz.