Bodrum Gündem

AHMET BAYER AİDAT BORÇLARINI ÖDEMEYENLERİ İCRAYA VERDİ…

16.07.2015
0
A+
A-
order Lasix yalıkavak kulüp flipper icra davası (3)YALIKAVAK CLUB FLİPPER’DA İCRA TARTIŞMASI!..
İşadamı Ahmet Bayer tarafından Bodrum’un Yalıkavak Mahallesi’nde yıllar önce kurulan ve üç yıl önce devre mülk ve devre tatil olmak üzere ikiye ayrılan Club Flipper’ın yeni yönetimi, Ahmet Bayer’e aidat borçlarını ödemediği gerekçesiyle icra davası açtı.
Bodrum Gündem Haber
2013 yılındaki genel kurulda Club Flipper Devre Mülk yönetimini devralan site sakinlerinden Ergüder Tırnova, kulübün kurucusu İşadamı Ahmet Bayer’e icra davası açtı.
Bayer’in, 20 yılı aşkın bir süre yönettiği Club Flipper’a ailesi ve kendi mülkleri dolayısıyla toplam 1 milyon 717 bin lira borç bıraktığını iddia eden Tırnova, düzenlediği basın toplantısında, Bayer’in tesisi kendi yönettiği dönemde, Club Flipper’a ait SGK, Vergi, ecrimisil borçları ile personel giderlerini ve kendi devre mülklerine ait aidatları ödemediğini iddia etti.
İşadamı Ahmet Bayer’in, kendi üzerinde bir mal varlığı olmadığı için bu davaların sonuçlanamadığını ileri süren Tırnova, Bayer’in kendilerini tehdit ettiğini ve kaba kuvvete başvurduğunu da iddia etti. Ergüder Tırnova ayrıca Ahmet Bayer’den kaynaklandığını iddia ettikleri borcun detaylarını da gazetecilerle paylaştı.
Hakkındaki iddialara basın açıklamasıyla yanıt veren İşadamı Ahmet Bayer ise Club Flipper’ın kurulduğu günden bu yana, bir kez bile yönetiminde yer almadığını söyleyerek, “Bahsettikleri borçların benimle hiçbir ilgisi yok. Madem borcum vardı, 22 yıldır neden mal varlıklarıma haciz koyup tahsil etmediler” diye sordu. Bayer, yargıdan mal kaçırdığı yönündeki iddialara ise “Mal varlığım 103 milyon dolar. Devre mülk tapularının tümü benim üzerime kayıtlı. Böyle bir şey söz konusu bile olamaz” diyerek yanır verdi.
Club Flipper adının kendi üzerine tescilli olduğunu, mevcut devre mülk yöneticileri tarafından kullanılmaması gerektiğini, ancak kendisinin buna göz yumduğunu anlatan Ahmet Bayer, Ergüder Tırnova’nın iddia ettiği borçlarla ilgili de şu açıklamayı yaptı:
“Borçlar tamamen suni bir şekilde uyduruluyor. Ecrimisil her işletmeden alınan bir para. Bunun benimle ne ilgisi var? Personel parası diyorlar. Bütün personeli işten çıkaran onlar. Sonra aynı personeli tekrar işe aldılar. Ama bu arada ne kıdem tazminatı, ne hak edişleri ödenmemiş, personel de dava açmış. Yani davayı onlara açmışlar”
Bayer, tehdit iddialarına ise order Lasix order Proscar “Komedinin son perdesi” cümlesiyle yanıt verdi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.