Bodrum Gündem

BODRUM’DA BAYRAM BEREKETİ DEVAM EDİYOR…

BODRUM’DA BAYRAM BEREKETİ DEVAM EDİYOR…
20.07.2015
0
A+
A-
bodrum_bayram_dolu_dolu (2)BODRUM BAYRAMI DOLU DOLU GEÇİRDİ…
Türkiye’nin gözde turizm merkezlerinden Bodrum, Ramazan Bayramı tatilinde ilçeye akın eden yerli turistlerle birlikte dolu dolu bir bayram geçirdi.
Mehmet Can Meral/Bodrum Gündem
Bayramın birinci günü itibariyle ünlü sanatçılar Antik Tiyatro ve Kale gibi tarihi mekanlar ve çeşitli gece kulüplerinde sahne alarak sevenleriyle buluşurken, başlayan bale festivalinin ilk gösterisine katılanlar ise adeta masalsı bir gece yaşadı. Birçok işletme bayram dolayısıyla yerli turistler için özel programlar hazırlarken, özellikle Dünyaca ünlü gece kulüpleri yoğunluktan dolayı kapılarını erken saatlerde kapatmak zorunda kaldı.
TARİHİ TİYATRO’DA HAYRANLARIYLA BULUŞTULAR…
Bodrum Antik Tiyatro’da yaz konserleri kapsamında bayramın birinci günü Volkan Konak ile başlayan konserler, Duman ve Berkay konseriyle devam etti. Antik Tiyatro’da yaz boyunca devam edecek konserlerde Nilüfer, Funda Arar, Sibel Can, Sıla, Teoman, MFÖ ve Sezen Aksu hayranlarıyla buluşacak.
Erectile Dysfunction bodrum_bayram_dolu_dolu (7)MASALSI BİR GECE YAŞADILAR…
18 Temmuz Cumartesi akşamı başlayan Uluslararası Bodrum Bale Festivalinin ilk gecesinde, Stravinsky’nin “Ateş Kuşu” balesi Volkan Ersoy ve Armağan Davran koreografisiyle, yine aynı bestecinin “İlkbahar Ayini” balesi Mehmet Balkan koreografisiyle, Ravel’in “Bolero” balesi ise Uğur Seyrek koreografisiyle İzmir, Antalya ve Mersin Devlet Opera ve Balesi sanatçıları tarafından sahnelenirken, gösteriyi izleyenler masalsı bir gece yaşadı. Festival 21 Temmuz 2015 Salı akşamı yine kendi içinde üç bölümden oluşan, “Gökkuşağı” balesi ile devam edecek.
PLAJLAR DOLDU TAŞTI… fluconazole without prescription
Ramazan bayramı dolayısıyla ilçeye akın eden yerli turistlerle birlikte ilçenin nüfusunun bir milyonu aştığı tahmin edilirken, hava sıcaklığının 40 dereceye çıktığı Bodrum’da sıcaktan bunalanlar plajları doldurdu. İlçeye bağlı, Gümbet, Kumbahçe, Paşatarlası, Bitez, Ortakent-Yahşi, Akyarlar, Karaincir, Turgutreis, Gümüşlük, Yalıkavak, Türkbükü, Gündoğan ve Torba sahillerinde bayram boyunca neredeyse boş şezlong bulunmadı.
bodrum_bayram_dolu_dolu (6)UFAK TEFEK SIKINTILAR YAŞANDI…
Ulusal bir gazetenin manşetine taşıdığı ‘Bodrum Bitmiş’ haberi gerçeği yansıtmasa da, ilçede Bayram boyunca ufak tefek sıkıntılar da yaşandı. Bazı bölgelere verilemeyen su nedeniyle su deposu bulunmayan vatandaşlar kısa süreli de olsa sıkıntı yaşadı. Günün bazı saatlerinde ise bazı bölgelerde trafik durma noktasına geldi. Özellikle çevre yolunda yoğunlaşan araç sayısına trafik lambalarındaki düzenleme eksikliği ve kavşaklarda yeterli önlem alınmaması trafiği zaman zaman çileye dönüştürdü. İlçede 3-4 Benzin istasyonunda bayram yoğunluğu nedeniyle benzin stoklarının tükendiği öğrenildi. Yoğunluk nedeniyle tekneler dolarak mavi yolculuğa çıkarken, Bodrum Limanı başta olmak üzere iskele ve limanlarda geniş boşluklar oluştu. Bayram boyunca birçok maddi hasarlı trafik kazası meydana gelirken, ufak tefek tartışmaların dışında büyük bir asayiş olayı ise meydana gelmedi.
BAYRAM SONRASI DA YOĞUNLUK DEVAM EDİYOR… get Naltrexone
Bayram tatilinin sona ermesinin ardından Bodrum’da yoğunluk devam ediyor. Özellikle plajlardaki doluluk oranlarının yüksek olduğu gözleniyor. Konserlerin ve Festivallerin yaz boyunca devam edeceği Bodrum’da birçok ünlü isim sevenleriyle buluşacak. Çılgın partilerin düzenlendiği gece kulüplerinde ise farklı konseptte partilerin hazırlıkları devam ediyor. Gürültüden uzak tatil yapmak isteyenler ise günübirlik turlarla başlayan mavi yolculuk rotalarına katılıyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.