Bodrum Gündem

BÜYÜKŞEHİR GAZETECİLERLER BULUŞUYOR…

BÜYÜKŞEHİR GAZETECİLERLER BULUŞUYOR…
20.07.2015
0
A+
A-

buy Baclofen Buy Orlistat gazeteciler cemiyeti osman gürün 1 Buy Prozac no prescription Muğla Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü, ‘24 Temmuz Basın Bayramında, Muğla ilinde görev yapan gazetecileri bir araya getiriyor.

Bodrum Gündem Haber

Muğla Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü, 24 Temmuz 1908 tarihi itibariyle yürürlüğe girerek “Türk basınında sansürün kaldırılması” olarak kabul edilen ‘Basın Bayramı’nı nedeniyle bir dizi etkinlik düzenliyor. 24 Temmuz Cuma akşamı Muğla Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde saat 20.00’de gerçekleşecek olan etkinliğe Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlarının yanı sıra Muğla ilinde görev yapan basın mensupları katılacak.

Düzenlenen akşam yemeğinde, Muğla ilinde yayın hayatına devam eden gazetelerin ilk sayılarının ilk sayfalarından oluşan bir serginin yanı sıra gazetecilere çeşitli hediyeler de dağıtılacak.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Muğla’da görev yapan ve bu mesleğe gönül vermiş bütün gazetecilerimizi yemeğimize bekliyorum” dedi.

Yorumlar

  1. fikret karataş dedi ki:

    Büyükşehir gazetecilerle buluşursa ne olacak veya ne yapacak? Büyükşehrin artık sadede gelme zamanı. Sadede gelmediğinde gazetecilerin ne yapacağı iyi anlatılmalı!….