Bodrum Gündem

EMİN GEÇİN, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNİ KADROLU OLARAK SÜRDÜRECEK

EMİN GEÇİN, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNİ KADROLU OLARAK SÜRDÜRECEK
21.07.2015
0
A+
A-

buy Nolvadex online emin-geçin-sbGeçtiğimiz yıl Bakanlıkça vekaleten İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirilen Emin Geçin’in; 2 gün önce gelen kararname ile bulunduğu göreve kadrolu olarak ataması gerçekleştirildi. purchase Accutane

Gastrointestinal Bodrum Gündem Haber

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde 8 Mayıs 2014 ten bu yana görevi vekaleten yürüten Emin Geçin 20 Temmuz 2015 itibari ile Bakanlık tarafından kadrolu olarak atandı.

Bodrum’da uzun süre İlçe Mili Eğitim müdürlük görevini yapan Mustafa Özcan’ın yerine vekaleten Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten şube müdürü Emin Geçin, geçtiğimiz yıl bu görevi asaleten yürütmüştü. 1973 Konya doğumlu olan Emin Geçin, 14 temmuz 2014 tarihinden itibaren bakanlık kararnamesi ile Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanmış ve Temmuz 2015 tarihine kadar kadrosuz olarak Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yapmıştı.

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Temmuz 2015 tarihi itibari ile bulunduğu müdürlük görevini kadrolu olarak yürütmeye devam edecek. Emin Geçin daha önce kendisi ile yapılan bir röportajda ““Kolaylaştırınız, zorlaştırmayınız; müjdeleyiniz nefret ettirmeyiniz.” inancından hareketle bu kutsal görevi “ yürüteceğini beyan etmiş ve yapmayı hedeflediği projeleri altı başlıkta açıklamıştı. Bunlar sırasıyla “Bodrum yarımadasında %100 okullaşmayı sağlamak,   Önce Sağlık Olsun, Ücretsiz Milli Eğitim Dershanesi ve Mesleki Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri, Okulsuz çocuk -çocuksuz okul olmaz, Aktif Öğrenci ve sağlıklı toplum ve Marifet iltifata tabiidir” .

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin; Bodrum’daki kurum ve kuruluşlar, sivil toplum örgütleri ile Bodrum halkının her zamanki gibi sağduyu ve hayırseverliğini eğitim alanından esirgemeyeceğine, hep beraber her gün daha mükemmel, daha güzel işlere imza atacağına inancının sonsuz olduğunu söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.