Bodrum Gündem

EBRU UYGUN’DAN EBRU’CA NEFESLER…

25.07.2015
0
A+
A-

Fluoxetine price cheap Cialis EBRU SANATINI FARKLI BİR BAKIŞ AÇISI İLE YORUMLAYAN EBRU UYGUN’UN ESERLERİ GÖZ DOLDURUYOR…

Fatih Boozğlu/Bodrum Gündem

TOÇEV Yönetim Kurulu Başkanlığını sürdüren Ebru Uygun “Ebruca Nefes” adını verdiği sergisini Bodrum Ramada Otel’de açtı. Ebru sanatının çok farklı bir açıdan yorumlanan eserlerin yer aldığı sergide, farklı boyutlarda ve üç boyutlu ebrular dikkat çekiyor.

Bir tekstil firması ile ortak bir projeye imza atan Uygun’un eserleri özel tekniklerle kumaşa aktarılarak kıyafetler tasarlanmış ve bu kıyafetler TOÇEV yararına 2014 Yaz Sezonu boyunca bir çok mağazada satılmış.

ebru uygun ebruca nefesler (3) order Topamax on line TOÇEV Yönetim Kurulu başkanı olduğunu ve yaklaşık dört senedir amatörce başladığı Ebru Sanatına kendince yorum katmaya çalıştığını söyleyen Ebru Uygun şöyle konuştu; “Ebru Sanatçısı demedim hiçbir zaman kendime. Çünkü ebru tekniğini kullanarak kendimce yorum katmaya çalışıyorum açıkçası. 20 yılı aşkın bir süredir Türkiye genelinde beş milyon çocukla birlikte kavrulmuş bir vakfın başkanıyım. Onlardan aldığım enerjiyi, bütün yaşadıklarımı bir şekilde renklere yansıtmaya çalışıyorum. Yaptığım her çalışmanın belli bir geliri TOÇEV’e çocuklarımıza bağışlanıyor. Bu sene 20. Senemiz. Bu güne kadar çocuklarımızla yaptığımız bütün çalışmaları bir merkeze toplayıp daha fazla kitleye ulaşabilmek istiyoruz. Çocuklar bizim geleceğimiz. Ben çok genç yaşta bu işe baş koydum. Şu anda binlerce insan arkamdan geliyor. Onlara teşekkür etmek isterim. Türkiye’nin, ülkemizin geleceği. Çocuklar için atılan her tuğla, onlar için yapılacak her katkı bizim geleceğimize katkı.”

Gönül Irmağı, Birlikte Büyümek, Dokunduğum Yürekler, 102 No’lu Oda adlı kitapları bulunan Ebru Uygun 100 Yıl Işıl Eğitim Vakfı’nın Başkanlığını da sürdürüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.