Bodrum Gündem

TORBA KAVŞAĞI’NDA FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ!

25.07.2015
0
A+
A-
Lasix no prescription bodrumda turist taşıyan otobüs kaza yaptı (5)Bodrum’da turistleri taşıyan tur otobüsünün, Torba Kavşağı viyadüğü üzerinde, başka bir kaza nedeniyle park halindeki bir TIR’a arkadan çarptığı trafik kazasında, aralarında yerli ve yabancı turistlerin de olduğu 2’si bebek, 7 kişi yaralandı
Brand Viagra without prescription Bodrum Gündem Haber
Bodrum-Milas karayolu Torba Kavşağı istikametinde, içerisinde yaklaşık 20 kişinin bulunduğu Halil Tınaztepe idaresindeki, 48 BF 476 plakalı tur otobüsü, başka bir trafik kazasına karışmış, yolun bir şeridinde park halinde duran 48 U 3391 plakalı TIR’a arkadan çarptı.
Kazada, çarpmanın etkisiyle otobüs sürücüsü Halil Tınaztepe araç içerisinde sıkışırken, otobüsteki yolculardan Blandine Adeline Faucon, Aurelie Maite Wautelet, Kerem Akçaoğlu (1), Esen Akçaoğlu (1), Vittor Arnaut Pascal, Flament Pauline Alix yaralandı.
Haber verilmesi üzerine bölgeye polis ekipleri ile itfaiye, Muğla 911 Arama ve Kurtarma Derneği ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Ekipler otobüsteki yolcuları tek tek tahliye ederek bazı yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar daha sonra ambulanslarla ilçedeki hastanelere kaldırıldı.
Otobüs sürücüsü ise sıkıştığı yerden, itfaiye ile Arama ve Kurtarma ekiplerince kurtarıldı. Yaklaşık yarım saatte bulunduğu yerden çıkartılan sürücü, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazadan yara almadan kurtulan diğer yolcular ise bölgeye gönderilen başka bir otobüsle gidecekleri yerlere gönderildi.
Kazada yaralanan ve çoğunluğu Belçika uyruklu olduğu öğrenilen yaralıların tedavilerinin devam ettiği bildirildi.
TIR sürücüsü Koray Tavaslı, gazetecilere yaptığı açıklamada, karıştıkları başka bir kazanın raporlarıyla uğraştıkları sırada, otobüsün park halindeki TIR’a arkadan çarptığını söyledi.
Polis ekiplerince kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

erectile dysfunction

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.