Bodrum Gündem

İBRAHİM PARLAK, TÜM ARAMALARA RAĞMEN BULUNAMADI

28.07.2015
0
A+
A-

Untitled-123 Temmuz akşamı evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 3 çocuk babası İbrahim Parlak’ı arama çalışmaları sonlandırıldı.
Bodrum Gündem Haber
purchase Cialis purchase Furosemide buy Zithromax online Alınan bilgilere göre, Yalıkavak Mahallesinde oturan ve maddi sorunları nedeniyle bunalıma giren inşaat işçisi İbrahim Parlak’ı bulmak için çalışma başlatan AKUT ekipleri yaptıkları tüm çalışmalara rağmen şahsa ulaşamadı.

Yalıkavak Polis Merkez Amirliği ekipleri ile müşterek çalışan arama kurtarma ekipleri Yalıkavak-Gündoğan arasındaki dağlık arazide 3 gün boyunca Parlak’ı aradı.
42 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası olan İbrahim Parlak’ı bulmak için bölgedeki aramalara katılan Bodrum AKUT ekibinin lideri Sadettin Uslu yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Yalıkavak’ta kaybolan ve arama çalışmaları 3 gündür devam eden kayıp şahsı bulabilmek için çalışmalarımıza ara verdik. Ailenin ve emniyet yetkililerinin verdiği bilgiler doğrultusunda şahsın gidebileceği düşünülen yerler detaylı olarak aranmış, ancak bir sonuç elde edilememiştir. Emniyet yetkililerinin civardaki kamera görüntülerini incelemesi ve arama çalışmalarına yön verecek yeni bilgiler iletmesi bekleneceği için operasyon şu an için sonlandırılmıştır” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.