Bodrum Gündem

CEZAEVİNDE HAREKETLİ DAKİKAKALAR, MEĞER YANGIN TATBİKATIYMIŞ…

CEZAEVİNDE HAREKETLİ DAKİKAKALAR, MEĞER YANGIN TATBİKATIYMIŞ…
30.07.2015
0
A+
A-
bodrum-cezaevinde-hareketli-dakikalar-2Bodrum A1 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu önünde yaşanan hareketlilik çevrede heyecan yarattı…
buy Propranolol online Bodrum Gündem Haber cheap Clonidine cheap Robaxin
112 İlk Yardım Ambulansı, Bodrum İtfaiye Grup Amirliğine bağlı araçlar ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri cezaevi önünde gören vatandaşlar, meraklı bakışlarla olan biteni anlamaya çalıştı.
Cezaevi çevresinde ve kulelerde nöbet tutan ve çevre güvenliğini alan İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı görevliler ise çevrede adeta kuş uçurtmadı.
Yaşanan bu hareketliliğin nedeni bir süre son anlaşıldı. Cezaevinde, Cezaevi savcısının izniyle, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İtfaiye Grup Amirliği ve sağlık görevlilerinin katılımıyla gerçekleşen bir tatbikat gerçekleştirildiği ortaya çıktı. Tatbikat gereğince, Cezaevinden yangın ihbarı alan itfaiye ekipleri 3 dakika gibi kısa bir sürede ihbar yerine gelerek çevrede araştırma yaptı. Tatbikat alanına sağlık ve polis ekipleri de sevk edilirken, Jandarma personeli cezaevi içinde ve çevresinde güvenlik tedbirlerini arttırdı. Değişik zaman aralıklarında yürütülen tatbikatlardan birini gerçekleştiren ekipler, görevi başarıyla tamamladı.
Bodrum A1 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda, 4 adet koğuş, 2 adet hücre ve her koğuşunun yanında gerektiğinde mutfak olarak kullanılabilecek mahalleri bulunuyor. Bu tip cezaevlerinde kütüphane ve konferans salonu ile kadın ve çocuklar için de ayrı bölümler bulunuyor. A1 tipi cezaevleri normalde 24 kişilik olup, gerektiğinde ise 40 kişiyi barındırabilecek kapasiteye sahip.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.