Bodrum Gündem

BEDRİ KORAMAN’IN MEZARI TAŞINDI…

BEDRİ KORAMAN’IN MEZARI TAŞINDI…
31.07.2015
0
A+
A-
bedri-koramanın-mezarı-taşındıGeçtiğimiz aylarda Bodrum’da yaşamını yitiren ünlü karikatürist Bedri Koraman’ın naaşı, ailesinin isteği üzerine aynı mezarlık içerisinde başka bir alana taşındı. Buy Cialis super active
Bodrum Gündem Haber order misoprostol buy Baclofen online
Alınan bilgiye göre, ünlü karikatürist Bedri Koraman’ın vefat etmesinden sonra ailesi Koraman için bir anıt mezar yaptırmaya karar verdi. Koraman’ın defnedildiği mezarın yan taraflarındaki alanın anıt mezar yaptırılması için yetersiz olmasından dolayı aile durumu Bodrum Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü yetkilileriyle görüştü.
Ailenin dilekçe ile yaptığı nakil başvurusunu değerlendiren yetkililer, Koraman’ın naaşının taşınması için çalışma başlattı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildiği öğrenilen taşıma işlemine, mezarlıklar müdürlüğü ekipleri ile bir imam katıldı. Koraman’ın naaşı, mevcut mezarın yaklaşık 10 metre ilerisindeki daha geniş bir alana taşındı. Koraman’ın mezarının önümüzdeki günlerde anıt mezar olarak düzenleneceği öğrenildi.
Bedri Koraman, 30 Mayıs 2015 de ailesiyle birlikte yaşamını sürdürdüğü Bodrum’un Torba Mahallesi’nde, uzun zamandır muzdarip olduğu rahatsızlıklar sonucu hayatını kaybetmişti.
bedri-koraman-hayatini-kaybetti MANŞET
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.